Vestimentatia pentru persoanele cu sanii foarte mari

Timp estimat de citire1 minut, 31 secunde

N-am intalnit pana acum femeie cu sani mici care sa nu-si doreasca sani mari. De cealalta parte, sunt convinsa ca exista foarte multe femei cu sani foarte mari care isi iubesc corpul si nu doresc nicio schimbare. Exista insa si femei cu sani foarte mari care considera bustul ca fiind o povara.Chiar daca un decolteu adanc poate aduce de multe ori admiratie si, de ce nu, avantaje, nu este potrivit la orice ocazie.  Daca femeile cu bust voluminos sunt deranjate de acesta, pot, evident, sa-l mascheze. Daca sanii sunt sustinuti cum trebuie de un sutien special, deja lucrurile sunt aproape rezolvate. Observati ca am folosit cuvantul "sustinuti", pentru ca sanii nu trebuie presati in incercarea de a-i aplatiza. Presarea poate duce la modificarea texturii pielii si automat la lasarea sanilor.

Dupa alegerea sutienului, trecem la bluza. Poate fi vorba de o helanca pe gat daca nu vreti sa aratati deloc decolteul, o vesta pe gat sau o camasa cu guler incheiata atat cat sa acopere linia sanilor. Este adevarat ca negrul si, in general, culorile inchise dau senzatia de micsorare, deci o bluza sau o camasa neagra pot "pacali", daca asta doriti. O alta varianta ar fi ca peste bluza sa purtati o vesta descheiata care mascheaza sanii mari. Puteti purta atat pantaloni, cat si fusta, asta depinzand de conformatie. Puteti asorta o helanca neagra pe gat cu o fusta trei sferturi cu talia inalta, tot neagra si o vestuta scurta. Purtati margele mari, colorate. Tocurile ar trebui evitate in general, pentru ca sanii mari pun oricum presiune asupra coloanei, sI mersul pe tocuri ar mari presiunea. In tot cazul, fiti increzatoare si mandre de formele voastre, fie ele mici sau mari si atitudinea face de multe ori sa nu mai fie nevoie de trucuri vestimentare.

Olivia Dutu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate