Sanatate

Articole alese pentru tine

Studiu: cum reduce ciocolata riscul de a muri tânăr
Vrei să începi să urci pe munți?! Iată ce trebuie să știi
Bucură-te de o primăvară plină de energie!

Ciripitul păsărilor, razele blânde ale soarelui și viața ce parcă a revenit în fiecare colț de stradă ne fac mai veseli, însă ce ne facem a..

Beneficiile dovedite ale colagenului pentru articulații sănătoase

De-a lungul timpului, specialiștii au demonstrat beneficiile pe care le aduce colagenul organismului. Proteina dură, compusă din fibre, face parte ..

Caloriile ascunse în produse consumate zilnic

Chiar dacă nu ești la dietă, cu certitudine nici nu vrei să te îngrași. Și oricum, nu vrei să te îngrași fără să o știi, deci să iei î..

Regimul alimentar – tratament împotriva fisurilor anale și hemoroizilor

De multe ori am auzit persoane spunând că din momentul în care și-au schimbat regimul alimentar se simt mai bine și nu mai suferă de probleme al..

Cum luptăm cu inflamația cronică prin dietă

Inflamația este un fenomen care apare în corpul omenesc ori de câte ori acesta se întâlnește cu un agresor extern: chimic, bacterian, viral etc...

Probleme cu bila? Ce ai de făcut!

Suferințele colecistului au ajuns atât de răspândite, încât nu e om să nu fi avut vreodată probleme cu el. Dar ce este acest organ problematic..

De ce alimente trebuie să ții seama dacă ai probleme cu tiroida

Sistemul endocrin uman este format din mai multe glande care secretă hormoni. Toate sunt extrem de importante, lucru dovedit de problemele serioase c..

Diabetul insulino-necesitant – cum putem evita să ajungem acolo?

Diabetul zaharat este o boală metabolică care determină creșterea nivelului de glucoză din sânge (glicemie). Glucoza este principala sursă de e..