Sanatate

Articole alese pentru tine

(P) Tradiție pentru sănătate cu Ulei din ficat de cod Lysi! Iată ce boli poate ține la distanță!
Glucometrul SMART și diabetul bine gestionat
Beneficiile suplimentelor alimentare care conțin Calciu, Magneziu și Zinc

Calciul, magneziul și zincul sunt minerale vitale pentru mai multe procese ale organismului. Deși sunt prezente în mod natural în numeroase alimen..

Care este cel mai puternic mușchi din corpul omenesc? Răspunsul te va uimi…

… în primul rând pentru că nu există un răspuns exact, iar “puterea” se măsoară în diferite moduri. Vorbim despre putere absolută (pute..

(P) Nu ignora incontinența urinară

Incontinența este o problemă cu care se confruntă milioane de oameni din întreaga lume. Este dificil de estimat numărul exact de persoane care se..

Mituri și adevăruri despre relația slăbit- fumat

Unii spun că fumatul îngrașă. Alții, că slăbește. Unii au observat pe pielea lor că s-au îngrășat încă din prima luna în care au renun..

Norovirusul – ce este și cum evităm îmbolnăvirea

Vara este un anotimp în care toxiinfecțiile alimentare sunt frecvente. Motivele sunt multe. De exemplu, temperaturile ridicate sunt propice înmulț..

Excesul ponderal și hormonii – interviu dr. Elena Țambrea

În ultima vreme, în chestiunea kilogramelor în plus și, implicit, a metodelor de slăbit este adus tot mai des în discuție rolul dezechilibrelor..

Prediabet – mit sau realitate? Cum ne putem organiza mesele zilnice?

Diagnosticul de prediabet înseamnă că ai un nivel al glucozei din sânge (glicemie) mai mare decât normal, dar nu suficient de mare pentru a fi co..

(P) Varicele: cauze, simptome, prevenţie şi tratament

În fază incipientă sunt aproape întotdeauna inofensive, doar senzație de glezne ușor umflate, picioare grele și obosite. Este o stare normală?..