Sanatate

Articole alese pentru tine

7 alimente care conțin melatonină, pentru un somn odihnitor
Cum să îți scazi colesterolul “rău” în 4 etape
Relația dintre digestie și imunitate

Sistemul digestiv are un impact enorm asupra sănătății organismului nostru. Pentru a ne simți bine, în fiecare zi, sistemul digestiv trebuie să..

Top cele mai bune și cele mai rele alimente pentru ficatul tău

Ficatul tău face o treabă fantastică în organism: curăță toxinele! Dar ai putea să-i dai o mână de ajutor printr-o alimentație cât mai să..

10 sfaturi care vă ajută să vă controlați greutatea după 55 de ani

Pentru multe persoane, menținerea unei greutăți ideale sau pierderea excesului de grăsime corporală va deveni mai dificilă pe măsură ce trec a..

Impactul kilogramelor în plus asupra articulațiilor

Pe lângă impactul cunoscut pe care îl are obezitatea în declanșarea unor boli precum cele cardiovasculare sau diabetul, aceasta are și alte efec..

Semne ale deshidratării pe care nu ar trebui să le ignori

Deshidratarea este adesea întâlnită vara, mai ales la copii, la sportivi, la persoanele supraponderale sau care suferă de anumite afecțiuni, prec..

Indicele glicemic – cum ne poate ajuta?

Numărul persoanelor cu diabet zaharat de tip 2 este în creștere în întreaga lume, iar în România au fost diagnosticate aproximativ 2 milioane d..

Sănătatea pielii și nutrienții necesari în sezonul cald

Pielea este luată în considerare mai ales când te gândești la felul în care arăți. Însă pielea noastră joacă roluri esențiale în protec..

Insuficiența cardiacă – hidratați-vă corect pentru a o putea preveni

Suntem apă în proporție de 70%, așadar hidratarea este mai mult decât esențială pentru a ne bucura de o sănătate optimă. Iar apa se pare că..