Sanatate

Articole alese pentru tine

Dieta fara gluten și beneficiile ei în endometrioză
(P) Produsele Clinique: ajută la îmbunătățirea stării pielii
5 exercitii pentru spate
5 exerciții pentru spate

Există multe cauze ale durerilor de spate, acestea putând fi și un simptom secundar al unei alte afecțiuni. În funcție de tipul lor, durerile de..

Legătura dintre dietă și cancer, de la mit la realitate

Ce alegem să mâncăm reprezinta unul dintre factorii care ne predispune la riscul de a dezvolta o formă de cancer. Se estimează că o treime din m..

(P) De ce este uleiul de pește aliatul sistemului imunitar și al funcționării optime a creierului?

Uleiul de pește este sursa naturală de acizi grași Omega-3, de tip EPA și DHA. Acești nutrienți sunt extraordinar de importanți pentru menține..

Ghid complet de tehnici de remodelare corporală

Dacă visezi la o siluetă frumos sculptată, ia în calcul cât se poate serios opțiunea metodelor de remodelare corporală. Asta mai ales dacă nu ..

Despre vergeturi: tipuri, tratamente, prevenție

Multe femei observă apariția pe corpul lor a acestor urme inestetice, numite vergeturi, încă din adolescență. De ce avem vergeturi? Ce putem fac..

Psoriazis: cauze, simptome, tratament, dieta recomandată

Pielea uscată și roșie împreună cu senzația de mâncărime pot fi indicii ale psoriazisului, o boală cronică greu de suportat cu care se confr..

Virusul SARS-CoV-2 și transmiterea prin alimente

Pentru cei mai mulți, anul 2020 va rămâne în istorie ca anul pandemiei, cel care a modificat existența oamenilor de pe întregul glob. Schimbări..

Constipația, consecință a unui regim alimentar greșit

Constipația este una dintre cele mai comune probleme digestive, afectând milioane de oameni. Se caracterizează prin tranzit intestinal îngreunat, ..