Sanatate

Articole alese pentru tine

(P) Mese îmbelșugate fără balonare cu Obegrass
VITAMINA D3: Benefică pentru sistemul imunitar
Pe scurt – Cum poți reduce nivelul colesterolului?

Nivelul crescut de colesterol în sânge este o problemă de sănătate foarte des întâlnită care se numără pe lista de riscuri pentru bolile car..

(P) Ulei de pește Lysi pentru o inimă sănătoasă!

Ce face o inimă sănătoasă? Știai că inima pompează peste 7000 de litri de sânge pe zi? Inima este un organ vital, mereu pus pe treaba, fie că..

Totul pentru un stomac sănătos

Stomacul reprezintă un organ esențial, integrat în sistemul digestiv, care, din păcate, ne poate crea adesea probleme. Bunăstarea sa condiționea..

INFLAMAȚIA GÂTULUI – specifică sezonului rece

Durerea în gât este una dintre cele mai populare probleme de sănătate cu care ne confruntăm în sezonul rece. Vremea rece, diferențele de temper..

Dieta și stilul de viață recomandate în caz de tiroidită Hashimoto

Tiroida este o glandă endocrină care produce hormonii tiroidieni și este localizată la baza gâtului. Importanța sa pentru metabolism este extrem..

3 deficiențe foarte frecvente – ai grijă la nivelul acestor nutrienți!

Mulți nutrienți sunt esențiali pentru o sănătate bună. Deși este posibil să-i obții pe toți, având o alimentație echilibrată, dieta moder..

(P) IMMUNE MAX Lysi – inamicul răcelii și gripei!

Oscilațiile de temperatură și precipitațiile, combinate cu vântul puternic, sigur ne vor supune organismul la mult efort pentru a se redresa. În..

Mănânci o singură dată pe zi? Iată ce se poate întâmpla

La prima vedere, pare o soluție eficientă pentru a scăpa de niște kilograme extra. În definitiv, îți spui, dacă iei o singură masă pe zi, ș..