Sanatate

Articole alese pentru tine

Refluxul gastroesofagian: care sunt cauzele și cum putem ameliora simptomele
Alimentația pentru creier sănătos
Alimente fără gluten: ce opțiuni ai

Majoritatea alimentelor integrale, neprocesate, pot fi integrate cu succes într-o dietă fără gluten. Cu toate acestea, anumiți aditivi pot conți..

Obiceiuri alimentare corecte împotriva hiperacidității gastrice

Aciditatea gastrică crescută sau hiperaciditatea apare ca un simptom al unei afecțiuni digestive. Stomacul are rolul de a digera alimentele consuma..

Bolile autoimune – cât de mult sunt influențate de modul nostru de viață?

Un sistem imunitar sănătos ne apără organismul împotriva infecțiilor (bacteriene, virale sau parazitare), dar în anumite cazuri acesta poate at..

Articulații sănătoase – dieta anti-osteoartrită

Osteoartrita este cea mai frecventă formă de artrită. Se dezvoltă atunci când cartilajul protector dintre oase se uzează în timp, provocând du..

7 cauze ale colesterolului mărit

Probabil cuvântul hipercolesterolemie nu-ți este străin. Acesta reprezintă nivelul crescut al colesterolului în sânge, cauza multor probleme car..

Relația somn-siluetă – de ce ne îngrășăm dacă nu dormim suficient

Somnul este o componentă esențială a bunăstării umane. Spune sincer, nu e așa că te simți mai bine mai și încărcat energie după o noapte d..

Calciul și magneziul – surse din alimentație și roluri în organism

Calciul și magneziul sunt două minerale deosebit de importante pentru corpul nostru, care nu pot fi produse de organism, așadar cantitatea necesar..

Hipertensiune: cum putem să o ținem sub control?!

Ai fost la medic și, deși pe tine nu te doare nimic, ți-a spus că ai tensiunea arterială prea mare. Ce-i de făcut?! Dincolo de medicația obișn..