Sanatate

Articole alese pentru tine

Remodelare corporala - liposuctie
Operația de liposucție și riscurile pe care le implică
Carența de zinc: semne și măsuri de luat
Chirurgie estetica
Chirurgia estetică și remodelarea corporală

Dacă v-ați gândit la chirurgie ca metodă de modelare a trupului, iată câteva posibilități. Abdominoplastia Reprezintă o intervenție chirurgicală est..

7 semne că ai deficit de magneziu

Dorința de a devora o ciocolată întreagă e atât de intensă încât nu-ți stă gândul la nimic altceva? S-au înmulțit cumva și crampele musculare, care te..

Cum sa renunti la fumat fara sa te ingrasi
Cum să renunți la fumat fără să te îngrași

Mulți fumători evită să se lase de fumat invocând ca motiv principal faptul că se îngrașă după ce nu mai fumează. Câte kilograme iau în plus? Voi pute..

Cancerul si alimentatia
Cancerul și alimentația

Deși nu este o noutate, ideea că alimentația joacă un rol decisiv în prevenirea sau oprirea dezvoltării tumorilor canceroase a fost multă vreme respin..

Perfecte după cină: 5 exerciții yoga pentru digestie și somn liniștit

De foarte multe ori, ultima masă a zilei ne prinde înfometați și obosiți, astfel că ajungem să mâncăm prea repede și, în mod evident, mai mult decât a..

Cat inseamna o portie de fructe si legume
Cât înseamnă o porție de fructe sau legume?

Consumul de fructe și legume este un mijloc savuros de a asigura aportul de fibre alimentare. Fibrele solubile – prezente în mere, căpșuni, citrice – ..

Alimente pentru imunitate
Top 10 alimente pentru imunitate puternică

Toamna bate la ușă, iar sezonul gripelor și răcelilor este pe cale să înceapă! Pentru că e mult mai simplu să previi decât să tratezi, fortifică-ți si..

Postul intermitent și dietele cu puține calorii susțin sănătatea, prin modificarea florei intestinale

Un studiu recent vine să ofere o modalitate simplă și la îndemâna oricui de a ține la distanță problemele de sănătate, demonstrând că postul intermite..