Vedete

Articole alese pentru tine

Dieta lui Simon Cowell. Cele 4 alimente la care celebrul star Tv a renunțat pentru a slăbi
De la „munte” la „stâncă”, de la 205 de kg la 155 kg
Cum arată în prezent Maddie Ziegler, micuța dansatoare din videoclipurile Siei

Când a apărut videoclipul piesei „Chandelier”, al cunoscutei interprete Sia, în 2014, lumea întreaga a rămas uimită văzând-o pe micuța da..

Actorul Christian Bale, maestrul transformărilor fizice

Actorul Christian Bale (47 de ani) și-a modificat greutatea și aspectul fizic de foarte multe ori pe parcursul carierei. Super-starul din Batman est..

Top vedete care au slabit spectaculos in 2020
Top vedete care au slăbit spectaculos în 2020

Anul 2020 a fost o provocare pentru toată lumea. Multe persoane s-au neglijat din punct de vedere fizic, fie din cauza stresului pandemiei, fie din c..

Ce mai face Jeremy Meeks, infractorul devenit top model

Jeremy Meeks, cunoscut și sub porecla de „Hot Felon” („Infractorul arătos”), este un model american, care în trecut a fost membru al bandei..

La 78 de ani, legendarul Paul McCartney se menține în formă

Ajuns la vârsta de 78 de ani, co-fondatorul celebrei formații Beatles încă lucrează, compune piese și, până să vină pandemia apărea în con..

Actrița Brooke Shields, super în formă la 55 de ani

Brooke Shields este o celebră actriță și model de origine americană. Și-a început cariera foarte timpuriu, fiind un copil-vedetă. A cunoscut c..

Halle Berry, în formă maximă la 54 de ani. Uite ce mănâncă și cum antrenează

Ca să înțelegi mai bine definiția „fitspiration”, un hashtag popular pe Instagram, redirecționează-ți atenția către Halle Berry. Vedeta a..

Din secretele Victoriei Beckham: 3 obiceiuri alimentare mai puțin obișnuite

Este mereu suplă, plină de energie și are o piele radiantă. Și asta chiar dacă a trecut prin patru sarcini și, deși nu pare, nu mai e demult l..