Beneficii fructe si legume

Articole alese pentru tine

Sfecla roșie – beneficii și consum
Aronia – beneficii, modalități de consum
Fructele și legumele violete te protejează de o afecțiune cronică gravă

O cercetare foarte recentă din Finlanda ne arată că un consum de legume violet poate proteja împotriva diabetului. În lume, un număr uriaș de p..

10 legume diuretice și beneficiile lor pentru sănătate

Balonarea și retenția de apă sunt probleme cu care oricine se poate confrunta, indiferent de numărul de kilograme. Pot apărea din cauza unei cine..

De ce sunt cireșele atât de scumpe?

A devenit parcă o obișnuință ca, în fiecare an, în luna mai, să ne mirăm de prețul uriaș al cireșelor și să auzim tot felul de știri și..

O jumătate de cană de afine pe zi poate ține demența departe

Un măr pe zi ține doctorul departe, spune un vechi proverb englezesc. Dar un nou studiu arată că afinele ar putea fi mai bune pentru sănătate, m..

Ce sa pui mai des in bolul cu salata: top 10 cele mai bune verdeturi

Că salatele cu frunze verzi sunt nemaipomenite pentru sănătate și siluetă, e o chestiune unanim acceptată și arhicunoscută. Ceea ce puțini di..

Cele mai sănătoase fructe din lume

Consumul frecvent de fructe este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a reduce riscul diverselor afecțiuni. Fructele în g..

Colesterol mărit? Consumă sweetie de câteva ori pe săptămână
Colesterol mărit? Consumă sweetie de câteva ori pe săptămână

Fructul sweetie este un hibrid obținut prin încrucișarea unui pomelo și a unui grapefruit galben. A rezultat un fruct cu gust deosebit, fără sâ..

Un măr pe zi ține doctorul departe – Adevăr sau Mit?

Probabil ai mai auzit proverbul englezesc “Un măr pe zi ține doctorul departe” (“An apple a day keeps the doctor away”). Prima dată a fost ..