Noutati

Articole alese pentru tine

Produse din portofoliul Catena, premiate la Gala Votat Produsul Anului 2022
Anca Vlad (dreapta), alături de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, si Alina Marinescu, director general Catena
Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, premiată la Gala femeilor remarcabile
Studiu: cum reduc riscul de cancer intervențiile chirurgicale pentru slăbit

Când vine vorba de persoane care suferă din pricina obezității, intervențiile chirurgicale pentru slăbit sunt una dintre cele mai eficiente solu..

Un nou magazin Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor

Proiect născut din dorinţa de a fi aproape de oameni în momentele dificile, Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală se află într-o continuă dezvolt..

CATENA, partener principal al L’Étape Romania by Tour de France!

Catena se alatura in calitate de partener principal legendarului eveniment dedicat pasionaților de ciclism, L’Étape by Tour de France, care va inc..

Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica şi gelurile ArtroSuport, câştigătoare în cadrul competiţiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Competiţia „Votat Produsul Anului®”, ediţia 2022, şi-a desemnat câştigătorii. În urma voturilor consumatorilor români, gama Assista Oftap..

Catena sprijină refugiații ucraineni

Un impresionant transport de produse de puericultură oferite de CATENA și destinate micuților refugiați din Ucraina și mămicilor acestora a ajun..

Grupul Fildas Catena oferă sprijin refugiaților ucraineni

Grupul Fildas Catena vine în sprijinul celor care au cea mai mare nevoie de noi în zilele acestea: vecinii noștri și ai României, refugiații din..

Înotătorul Paul Georgescu, MAN OF THE YEAR la înot în ape deschise

Înotătorul Paul Georgescu, sportiv susținut de Catena, a fost desemnat MAN OF THE YEAR! Este primul român care câștigă Titlul Suprem la înot ..

Au fost extrași cei 10 câștigători ai campaniei Catena „Moș Crăciun îți poate da o Dacia pentru inima ta”

Catena a complotat și anul acesta cu Moșul pentru a oferi în Ajun de Crăciun 10 autoturisme Dacia Logan de care se vor bucura norocoşii câştig..