Noutati

Articole alese pentru tine

Cifre îngrijorătoare: 60% dintre români suferă din cauza surplusului de greutate
Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023
Studiu: cum reduc riscul de cancer intervențiile chirurgicale pentru slăbit

Când vine vorba de persoane care suferă din pricina obezității, intervențiile chirurgicale pentru slăbit sunt una dintre cele mai eficiente solu..

Studiu: ce legătură are greutatea cu Vitamina D

Vitamina D joacă un rol crucial în menținerea unei stări de bine, fiind un nutrient esențial în multe procese biologice. Ajută organismul să a..

Directorul General Catena și Directorul General Fildas Trading, în Top 100 cei mai admirați CEO din România

Performanțele obținute de Fildas-Catena au fost din nou confirmate și recompensate cu două trofee acordate managementului Grupului. Astfel, doamna..

Catena sustine „Programul social de interes national de sustinere a cuplurilor si a persoanelor singure, pentru cresterea natalitatii”

Din dorinta de a creste natalitatea si a veni in sprijinul cuplurilor, dar si persoanelor singure, care se confrunta cu infertilitatea, Ministerul Fam..

Festivalul Brazilor de Crăciun, susținut şi în acest an de Catena, a stabilit un nou record de generozitate: 820.000 de euro

Festivalul Brazilor de Crăciun, evenimentul caritabil anual organizat de Salvați Copiii România şi susținut de Catena, a doborât un nou record ..

Grupul Fildas – Catena, premiul „Lider în domeniul pharma de peste 30 de ani”, la Gala Premiilor Capital

Grupul Fildas-Catena a fost distins cu premiul „Lider în domeniul pharma de peste 30 de ani” de către revista Capital. Trofeul și diploma au fo..

Încă un premiu pentru Fildas-Catena Grup: „Premiul pentru trei decenii de artă în business”

Grupul Fildas-Catena și-a mai adăugat un trofeu în palmares: „Premiul pentru trei decenii de artă în business”, acordat în cadrul Galei CEO ..

CATENA Racing Team, vicecampioana Euro Business Cup 2022 la fotbal

Echipa de fotbal CATENA Racing Team a devenit vicecampioana Euro Business Cup 2022, cea mai importantă competiție de fotbal pentru companii de pe co..