Noutati

Articole alese pentru tine

Încă un premiu pentru Fildas-Catena Grup: „Premiul pentru trei decenii de artă în business”
CATENA Racing Team, vicecampioana Euro Business Cup 2022 la fotbal
Fildas-Catena, premiată la Gala Capital Companii de Elită

Fildas-Catena Grup, lider în distribuția și în retailul farmaceutic din România, a fost premiată în cadrul galei Companii de Elită 2022, organ..

Grupul Fildas-Catena a primit Trofeul Galei Forbes 500 Business Awards 2022

Anca Vlad, fondatoarea și Președinta Fildas-Catena Grup, a fost premiată de revista Forbes, în cadrul Galei 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝟱𝟬𝟬 ..

Cel mai iute ardei din lume: creat în România

În lume sunt peste 50,000 de varietăți de ardei iute și altele noi sunt create în fiecare an. De ani buni, încă din 2016, locul întâi la capi..

Recordul pentru cele mai multe Big Mac-uri mâncate într-o viață: 32672

Americanul Donald Gorske, în vârstă de 68 de ani, este deținătorul unui record, omologat de Cartea Recordurilor, cât se poate de inedit: este om..

Catena susține şi în 2022 lupta împotriva cancerului de sân. Palatul CEC a fost iluminat în roz

Catena continuă să susțină lupta împotriva cancerului de sân, fiind alături, ca în fiecare an, de Fundația Renașterea la evenimentul dedicat..

Echipa de fotbal Catena Racing Team, campioana Ligii I a Campionatului Companiilor 2021 – 2022

Catena Racing Team a participat în perioada septembrie 2021 - iunie 2022 în prima Ligă a Campionatului Companiilor, la care s-au înscris 12 echipe..

Produse din portofoliul Catena, premiate la Gala Votat Produsul Anului 2022

Produsele din portofoliul Catena, gama Naturalis ArtroSuport, Naturalis Septocalmin Islandica şi gama Assista Oftapic, au fost premiate in cadrul Gal..

Anca Vlad (dreapta), alături de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, si Alina Marinescu, director general Catena
Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, premiată la Gala femeilor remarcabile

Anca Vlad (foto dreapta), fondatoarea și președinta Grupului Fildas-Catena, a fost premiată în cadrul Galei femeilor remarcabile, organizată de F..