Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Cum să-ți planifici mesele pentru o pierdere în greutate eficientă
Sfaturi de slăbit pentru persoanele ocupate
Post intermitent – cum să-l începeți și cum să-l urmați corect?

Dacă sunteți în căutarea unei diete care să vă ajute să scăpați de câteva kilograme și totodată să vă îmbunătățească metabolismul, ..

Dieta celor 5 factori – ce este și cum te ajută

Dacă ești în căutare unui plan de alimentație care să te ajute să slăbești și să îți menții silueta fără să te înfometezi și fără..

Post intermitent (fasting): beneficii și alte informații

Postul intermitent, cunoscut și sub numele de fasting, este una dintre cele mai populare diete ale vremurilor moderne, avându-și însă rădăcinil..

Cele mai eficiente metode de slăbire și cum să le aplici corect

Menținerea unei greutăți optime este importantă nu atât din punct de vedere estetic, ci mai ales pentru a preveni o serie de probleme de sănăta..

Tehnici pentru controlul porțiilor și reducerea consumului de alimente nesănătoase

Despre alimente se spune mai în glumă mai în serios că „tot ce-i bun, fie nu este sănătos, fie îngrașă”. Cel mai probabil, zicala este in..

Dieta keto, pro și contra

Foarte la modă în ziua de astăzi, dieta keto este ținută de multe persoane. Chiar și medicii prescriu pentru persoanele cu obezitate avansată a..

Mic dejun cu puține calorii pentru întreaga săptămână

Principala provocare atunci când cauți formula ideală pentru un mic dejun cu puține calorii constă în realizarea unor meniuri care să fie cât ..

Postul intermitent – sfaturi pentru un regim reușit

Deși cuvântul „post” sună destul de amenințător, postul intermitent (PI) este la modă în lumea supraaglomerată a dietei. O cantitate decen..