Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Obiceiuri simple care îți pot face surprize "la cântar"
Obiceiuri simple care îți pot face surprize “la cântar”
(P) Cum și când să mâncați pentru a pierde în greutate fără a ține vreo dietă?
Slăbește evitând aceste alimente seara

Mâncatul seara și mai ales noaptea a fost de mult timp asociat cu kilogramele în plus. Cu aproape 50 de ani în urmă, una dintre pionierele nutri..

Top combinații de alimente pentru a slăbi sănătos

Combinația de alimente este un aspect al nutriției adesea trecut cu vederea. Cu toate acestea, evitarea combinațiilor greșite de alimente îmbună..

7 strategii de lupta impotriva tentatiilor culinare

În miezul primăverii, dăm startul luptei împotriva kilogramelor în plus! Pentru că știm că îți dorești ca până la începutul sezonului es..

6 ceaiuri numai bune pentru scăderea în greutate

Ceaiul este o băutură consumată pe tot globul. Tradițional, este preparată din frunzele de Camellia sinensis, un arbust cu frunze veșnic verzi c..

Dieta militară, scurtă și eficientă

Vine sezonul cald, scăpăm de hainele groase și excesele din perioada iernii încep să se vadă. Și așa, pandemia ne-a redus posibilitățile de ..

Detoxifiere și dieta cu suc de morcovi

Morcovii sunt legume deosebit de benefice sănătății. Sunt gustoși și foarte nutritivi. În mod particular sunt o sursă foarte bună de beta-car..

Mănâncă ascultându-ți simțurile – chiar funcționează!

Atunci când busola senzorială pierde nordul, riscul de a te rătăci în drumul tău către silueta dorită este major. Când vine vorba de scădere..

Postul intermitent: sfaturi practice

Postul intermitent este popular de ceva timp. Această metodă de a slăbi a fost promovată intens încă din 2013, datorită unei cărți, numită ..