Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Slăbitul la vârste înaintate – sfaturi pentru a obține rezultate vizibile și durabile
Metode de slăbit eficiente pentru persoanele cu metabolism lent
Dieta anti-stres – cum să reduci cortizolul și să scapi de kilogramele nedorite

Supranumit „hormonul stresului”, cortizolul  este o substanță secretată de organism, care ne ajută sa facem față uneia din cele mai frecvente probleme..

Dieta militara
Dieta militară, scurtă și eficientă

Pandemia ne-a redus posibilitățile de a face mișcare și, pe plan mondial, se constată că oamenii s-au îngrășat. Kilograme de care sigur nu aveau nevoi..

Dieta Dukan
Dieta Dukan – provocări și limite

Dieta Dukan este una dintre numeroasele diete de slăbit apărute în ultimele decade. Acest regim de slăbit a fost creat în anii ‘70 de către medicul fr..

Cum să slăbești sănătos, evitând capcanele dietelor extreme

Slăbitul sănătos a devenit o preocupare la ordinea zilei, în condițiile în care stilul de viață tot mai sedentar și alimentația nesănătoasă au determi..

Dieta japoneza
Dieta japoneză, -7 kg în 13 zile!

În Japonia, rata obezității este foarte scăzută, iar locuitorii se bucură de cea mai mare longevitate din lume. În ce constă secretul japonezilor? Răs..

Dieta paleo
Dieta paleo: slăbește mâncând ca în paleolitic

Noul an se apropie cu pași repezi și, cu siguranță, îți dorești să arăți incredibil la petrecerea de Revelion. Mai este încă suficient timp pentru a ț..

Dieta pentru barbati
Dieta pentru bărbați: slăbește și dezvoltă-ți musculatura

O cură de slăbire pentru bărbați este diferită de una pentru femei, pentru că metabolismul bărbaților este mai rapid decât al femeilor. În acest artic..

Top 10 alimente care te ajută să slăbești

Nu e obligatoriu să ții vreun regim special pentru a pierde câțiva centimetri din talie. Cu proprietăți detoxifiante, lipotrope, termogenice sau de in..