Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Dieta Nalep sau dieta care face furori în Italia
Cum să scazi în greutate repede: 3 sfaturi bazate pe știință
Dieta cu calorii negative: – 4 kilograme in 7 zile

„Vreau să slăbesc repede și bine, așa că o să țin dieta cu calorii negative.” Poate ai auzit de multe ori de această dietă. Toată lumea ..

Noutăți despre o metodă în trend: postul intermitent

Una din metodele recente care a fost aplicată nu numai pentru scăderea în greutate, dar și pentru obținerea unor eventuale avantaje pentru sănă..

Dieta oloproteică: ce este și ce rezultate se obțin?

Rezultatul muncii lui George L. Blackburn (profesor la Facultatea de Medicină a Universității Harvard), dieta oloproteică a apărut în anii 1970...

5 motive pentru care dietele de slăbit nu funcționează întotdeauna

Te-ai pricopsit cu colăcei pufoși în jurul taliei și alte depuneri nedorite care, în ciuda dietelor ținute și a eforturilor depuse, refuză să..

Salvatori de urgență: ce mănânci când ți-e foame noaptea

Spune drept, de câte ori nu ți s-a întâmplat să te pomenești în toiul nopții cu o chinuitoare nevoie de a ronțăi ceva bun și să ai rezerve..

Cele mai bune combinații alimentare pentru slăbit

Ai vrea să vezi un film doar cu Stan sau doar cu Bran? Ți-ar plăcea să asculți o piesă cântată doar de Albano sau doar de Romina? Există un m..

Bagajul genetic și kilogramele în plus – interviu Dr. Adina Trandafir

Cunoști pe cineva care a ținut o dietă, iar acum se bucură de o siluetă de invidiat? Cu siguranță îți dorești s-o încerci și tu cât mai c..

Cum poate fi câștigată lupta cu obezitatea – interviu dr. Anca Hâncu

Povara kilogramelor în plus este pe punctul de a deveni una copleșitoare. Avem la dispoziție atâtea diete și metode de slăbit, dar cu toate aces..

Sorry, no posts were found.

Instrumente de sănătate