Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Dieta volumetrică – slăbești sănătos fără să-ți fie foame
Exemplu de dietă săptămânală echilibrată de 1800 de calorii
Slăbește fără carențe nutritive

Înainte de a începe o dietă, trebuie să ții seama de anumite lucruri. În timpul dietei nu este suficient să fii în deficit caloric, ci trebuie..

Masa musculară: cum să nu o pierdem când slăbim

Ori de câte ori vorbesc despre masele musculare, gândul îmi fuge, firește, la culturiști. Ei lucrează zi de zi cu un singur obiectiv: să își ..

50 de ani?! Ce-i de făcut cu greutatea?

Se zice că 50 de ani este noul 30! Pe vremea bunicilor vârsta asta era un prag care anunța trecerea către bătrânețe. Astăzi, pentru că speran..

Vrei să slăbești? Iată cum să te cântărești!

Când trăiești într-o lume obsedată de siluetă și în care obezitatea este o epidemie devine de-a dreptul firesc să te poți „lăuda” că e..

Scăderea în greutate. Cum ne stabilim obiective realiste?

Atunci când vine vorba despre scăderea în greutate, există mai multe aspecte față de care oamenii își stabilesc obiective. În primul rând, ..

Calendarul slăbitului!

Atunci când vine vorba de dat jos kilograme, în mintea multora se conturează clar ideea că acest lucru trebuie să se întâmple cât mai repede c..

Cum te vor ajuta câteva kilograme în plus

Când eram mai tânără și învățam să predau studenților formule de calcul al greutății ideale, ma enerva o chestiune: de fiecare dată exist..

3 greșeli frecvente care te împiedică să slăbești

Multe persoane doresc să slăbească. Puține reușesc. Și mai puține se mențin după ce au slăbit. Unde este problema?! Unde greșesc persoanele..