Diete de slabit

Articole alese pentru tine

Dieta Atkins, mananci bine, slabesti rapid
Dieta Atkins: mănânci bine, slăbești rapid
Whole30, dieta care face furori în SUA
Tot ce trebuie să știi despre dieta Stockholm sau dieta cardiologilor

Cauți un regim de slăbire pentru că cineva a râs de tine că ai câteva kilograme în plus? Sau pentru că te-ai comparat cu o altă fată și acu..

O nouă dietă de slăbit: dieta metabolismului accelerat

Încercarea de a mări rata metabolică în scopul scăderii în greutate nu este nouă, genul acesta de dietă de slăbit fiind încercat în diverse..

Slăbește sănătos – 10 reguli și secrete pentru o siluetă de vis

Domeniul scăderii în greutate este plin de sfaturi de slăbit nerealiste. Oamenii sunt deseori sfătuiți să facă lucruri ciudate care nu au niciu..

Înfometarea, dieta perfectă sau drumul sigur spre obezitate?

Dietele nesănătoase, bazate pe înfometare, sunt încă tentante pentru multe persoane aflate în căutarea unui corp armonios. Am discutat despre r..

Lista alimentelor cu calorii negative

Așa-numitele alimente cu calorii negative reprezintă un concept care, la prima vedere, poate părea puțin absurd! Pe de o parte, deoarece caloriile..

Greutatea corporală: 4 pași ca să redobândești controlul, fără a ține regim

Kilogramele în plus se țin scai de tine, în ciuda încercărilor repetate de a te debarasa de ele. Ai urmat când un regim, când altul, ai scos di..

Ești pro sau contra pastilelor de slăbit?

În căutarea unui corp suplu, fără țesut gras în exces, te-ai gândit probabil să apelezi la pastile de slăbit. Poate ai reușit să pierzi câ..

Pudra de roșcove te ajută să slăbești

Pudra de roșcove sau carobul este deseori un ingredient subestimat. Poate fi folosită în special ca înlocuitor pentru cacao, în multe rețete de ..