Alimentatia in sarcina

Articole alese pentru tine

Toxiinfectiile, un pericol grav pentru femeile insarcinate
Insarcinata & infometata? Cum sa mananci sanatos pentru doi
Refacerea siluetei dupa nastere

Cele noua luni de sarcina supun organismul femeii la incercari grele. Solicitarile sunt foarte mari si fiecare celula a mamei intra in acest efort col..

Alimentatie sanatoasa: indicatii speciale pentru gravide

Daca pana sa apara cele doua liniute pe testul de sarcina ai mai sarit peste mese sau, dimpotriva, ti-ai permis anumite excese, de acum incolo trebuie..

Dieta sanatoasa pentru gravide, recomandata de nutritionist – II

Continuam articolul cu recomandari pentru alimentatia sanatoasa pe toata perioada sarcinii, alaturi de nutritionista Oana Tirpan. Prima parte a artico..

Dieta sanatoasa pentru gravide, recomandata de nutritionist – I

Esti viitoare mamica? Cu siguranta esti fericita si nerabdatoare, dar, in acelasi timp, esti preocupata ca micutul din burtica ta sa se dezvolte sanat..

3 sporturi lejere pentru perioada sarcinii

Miscarea este chiar recomandata in timpul sarcinii, in ciuda parerii unora dintre viitoarele mamici, intrucat aduce beneficii atat perioadei de gravid..

Cum sa mananci in timpul sarcinii pentru a avea un copil sanatos

Dieta pe care femeia gravida va trebui sa o urmeze (ajutata de partener, bineinteles!) in timpul sarcinii este un lucru care merita atentia noastra. I..

Dietele de slabit in sarcina: bine-venite sau periculoase?

Sarcina survenita peste un exces de greutate, mai ales la mai putin de 1-2 ani de la o sarcina anterioara, poate fi o provocare din punctul de vedere ..

Sfaturi pentru viitoarele mamici

Iti este teama ca te vei ingrasa prea mult in timpul sarcinii, iar dupa venirea lui „bebe” nu vei reusi sa scapi prea usor de surplusuri? Ei bine,..