Diete

Articole alese pentru tine

Cele mai eficiente metode de slăbire și cum să le aplici corect
Tehnici pentru controlul porțiilor și reducerea consumului de alimente nesănătoase
Dieta keto, pro și contra

Foarte la modă în ziua de astăzi, dieta keto este ținută de multe persoane. Chiar și medicii prescriu pentru persoanele cu obezitate avansată a..

Mic dejun cu puține calorii pentru întreaga săptămână

Principala provocare atunci când cauți formula ideală pentru un mic dejun cu puține calorii constă în realizarea unor meniuri care să fie cât ..

Postul intermitent – sfaturi pentru un regim reușit

Deși cuvântul „post” sună destul de amenințător, postul intermitent (PI) este la modă în lumea supraaglomerată a dietei. O cantitate decen..

5 metode de a ține post intermitent: pro și contra

Postul intermitent pentru scăderea în greutate este unul dintre cele mai populare trenduri în sănătate din ultimul deceniu. Presupune consumul al..

Și noi cum (mai) slăbim?! Diete de slăbit eficiente și sănătoase

Lunile de după sărbătorile de iarnă sunt de regulă luni în care numeri kilogramele. Mă refer aici la cele câștigate la mesele îmbelșugate ..

Menține-ți silueta, fără diete drastice

Sărbătorile au trecut, drept urmare e timpul pentru adoptarea unei diete sănătoase. După ce am exagerat cu alimentația grasă și nesănătoasă..

Categorii de alimente care îngrașă

Sigur, cantitatea contează, pentru că o cantitate mai mare de mâncare înseamnă mai multe calorii. Dar anumite alimente sunt extrem de calorigene ..

15 alimente bune pentru slăbit

Procesul prin care acumulezi țesut adipos nedorit este destul de complicat, dar ca să slăbești trebuie să mănânci mai puține calorii decât ar..