Diete

Articole alese pentru tine

3 ceaiuri care te ajuta să slăbești
Meniu de 7 zile care te ajută să slăbești sănătos
Obiceiuri simple care îți pot face surprize "la cântar"
Obiceiuri simple care îți pot face surprize “la cântar”

Te-ai îngrășat (puțin sau mai mult)?! Nu știi de ce, pentru că nu mănânci foarte mult și ai și un nivel oarecare de activitate fizică. Mul..

(P) Cum și când să mâncați pentru a pierde în greutate fără a ține vreo dietă?

Ce trebuie să mâncați pentru a slăbi sau pentru a vă menține greutatea? Sub nicio formă nu vor fi lucruri sub forma a „20 de alimente minune..

Slăbește evitând aceste alimente seara

Mâncatul seara și mai ales noaptea a fost de mult timp asociat cu kilogramele în plus. Cu aproape 50 de ani în urmă, una dintre pionierele nutri..

Top combinații de alimente pentru a slăbi sănătos

Combinația de alimente este un aspect al nutriției adesea trecut cu vederea. Cu toate acestea, evitarea combinațiilor greșite de alimente îmbună..

Cele 6 „reguli de aur” ale unui metabolism rapid

Ți se taie respirația de fiecare dată când vezi clipuri video cu Jennifer Lopez și te tot întrebi cum de reușește să arate atât de bine la v..

7 strategii de lupta impotriva tentatiilor culinare

În miezul primăverii, dăm startul luptei împotriva kilogramelor în plus! Pentru că știm că îți dorești ca până la începutul sezonului es..

6 ceaiuri numai bune pentru scăderea în greutate

Ceaiul este o băutură consumată pe tot globul. Tradițional, este preparată din frunzele de Camellia sinensis, un arbust cu frunze veșnic verzi c..

Dieta militară, scurtă și eficientă

Vine sezonul cald, scăpăm de hainele groase și excesele din perioada iernii încep să se vadă. Și așa, pandemia ne-a redus posibilitățile de ..