Diete

Articole alese pentru tine

Dieta militara
Dieta militară, scurtă și eficientă
Dieta Dukan
Dieta Dukan – provocări și limite
Cum să slăbești sănătos, evitând capcanele dietelor extreme

Slăbitul sănătos a devenit o preocupare la ordinea zilei, în condițiile în care stilul de viață tot mai sedentar și alimentația nesănătoasă au determi..

Dieta japoneza
Dieta japoneză, -7 kg în 13 zile!

În Japonia, rata obezității este foarte scăzută, iar locuitorii se bucură de cea mai mare longevitate din lume. În ce constă secretul japonezilor? Răs..

Dieta paleo
Dieta paleo: slăbește mâncând ca în paleolitic

Noul an se apropie cu pași repezi și, cu siguranță, îți dorești să arăți incredibil la petrecerea de Revelion. Mai este încă suficient timp pentru a ț..

Dieta pentru barbati
Dieta pentru bărbați: slăbește și dezvoltă-ți musculatura

O cură de slăbire pentru bărbați este diferită de una pentru femei, pentru că metabolismul bărbaților este mai rapid decât al femeilor. În acest artic..

Top 10 alimente care te ajută să slăbești

Nu e obligatoriu să ții vreun regim special pentru a pierde câțiva centimetri din talie. Cu proprietăți detoxifiante, lipotrope, termogenice sau de in..

Semaglutida – noua substanță care ajută la scăderea în greutate

Lumea celor care vor să slăbească a fost luată cu asalt de semaglutidă. Este o substanță prescrisă diabeticilor pentru un mai bun control al glicemiei..

Alimente prietenoase cu silueta
7 alimente pe care le poți mânca fără restricții

Sunt momente – și nu sunt deloc puține – când nu mai poți număra caloriile și măsura cantitățile, fie pentru că nu ai timp, fie pur și simplu pentru c..

Slabitul si sanatatea
Soluțiile „minune” de slăbit și sănătatea

Printre sugestiile oferite în prezent ca parte dintr-un stil de viață așa-numit modern se numără și o serie de recomandări alimentare care pot fi priv..