Diete

Articole alese pentru tine

Slăbește sănătos cu dieta Fix la Fix
Dieta Atkins, mananci bine, slabesti rapid
Dieta Atkins: mănânci bine, slăbești rapid
Top cele mai bune diete în 2021

Dacă îmbunătățirea stării de sănătate sau scăderea în greutate se află pe lista obiectivelor majore din acest an, avem vești bune. US News..

Vrei sa te ingrasi? Iata ce vitaminete pot ajuta
Vrei să te îngrași? Iată ce vitamine te pot ajuta

Dacă ți-ai calculat indicele de masă corporală și rezultatul tău a fost sub 18,5, înseamnă că ai o greutate mică (ești subponderal). În ge..

Whole30, dieta care face furori în SUA

Dacă îți era dor de o dietă care să reducă drastic consumul de carbohidrați și să fie destul de restrictivă, poți să te bucuri, ai găsit-..

Tot ce trebuie să știi despre dieta Stockholm sau dieta cardiologilor

Cauți un regim de slăbire pentru că cineva a râs de tine că ai câteva kilograme în plus? Sau pentru că te-ai comparat cu o altă fată și acu..

O nouă dietă de slăbit: dieta metabolismului accelerat

Încercarea de a mări rata metabolică în scopul scăderii în greutate nu este nouă, genul acesta de dietă de slăbit fiind încercat în diverse..

Slăbește sănătos – 10 reguli și secrete pentru o siluetă de vis

Domeniul scăderii în greutate este plin de sfaturi de slăbit nerealiste. Oamenii sunt deseori sfătuiți să facă lucruri ciudate care nu au niciu..

Înfometarea, dieta perfectă sau drumul sigur spre obezitate?

Dietele nesănătoase, bazate pe înfometare, sunt încă tentante pentru multe persoane aflate în căutarea unui corp armonios. Am discutat despre r..

Lista alimentelor cu calorii negative

Așa-numitele alimente cu calorii negative reprezintă un concept care, la prima vedere, poate părea puțin absurd! Pe de o parte, deoarece caloriile..