Retete sanatoase

Articole alese pentru tine

Rețeta pepene verde prăjit: este senzația verii!
Supă de castraveți, gata în 10 minute!
4 rețete de salată de vară: gata în câteva minute!

Vara este sezonul salatelor! Ingredientele proaspete fac mai ușoare zilele cu temperaturi ridicate. Ne dau aportul necesar de minerale și vitamine d..

Chiftele cu orez și brânză în sos de roșii

Fie că vrei un aperitiv sau felul doi de la masa de prânz, această rețetă este alegerea ideală. Îți oferă un boost de energie, vitamine, puț..

3 rețete cu vinete mai puțin cunoscute și delicioase
3 rețete cu vinete mai puțin cunoscute și delicioase

Chiar dacă salata de vinete este cel mai cunoscut preparat la noi în țară, trebuie să știi că sunt multe rețete cu vinete pe care le poți în..

Supă-cremă de praz

Am pregătit mai jos o rețetă dietetică numai bună pentru mesele de prânz. Ușor și rapid de preparat, supa-cremă de praz este bogată în vita..

Top 5 rețete culinare de sărbătoare

În această perioadă a anului avem parte de mai multe tentații apetisante. Acum mai mult ca oricând lăsăm mai des garda jos și ne permitem mai ..

Budincă de chia cu banane

Fie că te gândești la o rețetă sănătoasă pentru micul dejun sau pentru o gustare, nu poți da greș cu rețeta de mai jos. În limba mayașă,..

Clătite cu banane

Cum ți-ar suna o rețetă sănătoasă de clătite cu banane folosind doar două ingrediente principale? La prima vedere poate părea ciudat, însă ..

Sosuri delicioase cu silueta prietenoase

Ai scos din meniu ketchup-ul, maioneza și, în general, toate sosurile, din dorința de a ține la distanță kilogramele în plus. Toate bune doar c..