Diete pentru prevenirea bolilor

Articole alese pentru tine

Indicele glicemic – cum ne poate ajuta?
Dieta pentru hemoroizi - cel mai bun tratament împotriva hemoroizilor
Dieta pentru hemoroizi – cel mai bun tratament împotriva hemoroizilor
Ce trebuie să știi despre dieta GAPS

De câțiva ani încoace, lumea a devenit cu o dietă mai bogată. Este vorba despre dieta GAPS. Este o abordare dietetică pentru îmbunătățirea s..

Probioticele – “bacterii prietene”

Dacă încerci să ai un stil de viață cât mai sănătos, probabil ai auzit de așa-numitele "bacterii benefice". Acele mici organisme care te ajut..

Alimentatia corecta pentru intarirea sistemului imunitar

Alimentatia corecta joaca un rol esential in mentinerea unui sistem imunitar sanatos, capabil sa lupte cu infectiile. De fiecare data cand va imbolnav..

Dieta pentru scaderea colesterolului

Cresterea nivelului colesterolului reprezinta pentru oricine un semnal de alarma. Chiar daca alimentatia poate juca un rol foarte important, exista si..

Top 5 alimente care curata arterele si ajuta la scaderea tensiunii arteriale

Ateroscleroza este una dintre cele mai raspandite afectiuni cronice, fiind o cauza importanta de mortalitate si morbiditate in lume. Caracterizata de ..

Sanatate si frumusete din cap pana-n picioare: 5 extracte naturale esentiale

Ritmul alert al vietii moderne ne distrage adesea atentia de la nevoile corpului. Tocmai de aceea, ajungem sa suferim atat de des ca urmare a diversel..

Medic gastroenterolog: „Excesul ponderal impiedica buna functionare a celulei hepatice”

Ficatul este organul cu cele mai multe si, totodata, cele mai diversificate functii din organismul nostru. Potrivit specialistilor, are peste 500 de r..

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Notiunea de sanatate este la indemana noastra. Din pacate putini sunt cei care isi respecta cu adevarat viata, organismul si statutul de om sanatos. T..