Calorii alimente

Articole alese pentru tine

Cum să ne calculăm necesarul de calorii
Cei mai calorici burgeri din lume: cum arată, unde se găsesc și câte calorii au
Calorii cu… plus și cu minus

Pentru menținerea siluetei, trebuie să ținem cont de calorii. Îți propunem să facem împreună o incursiune în ceea ce înseamnă calorii. Și ..

10 alimente care te satură rapid și care te ajută să slăbești

Alimentele au un impact diferit asupra senzației de sațietate. Există alimentele sățioase care te pot determina să mănânci mai puțin și din ..

Caloriile și silueta: top cele mai bune leguminoase

Considerate în trecut alimente ale săracilor, leguminoasele se bucură acum de toată prețuirea experților în nutriție, ocupând un loc privileg..

Caloriile – cat, cum, unde

In fiecare numar al revistei “Slab sau Gras” intalnim numeroase articole in care se vorbeste despre calorii. Pe de alta parte in alte articole ..

Valori calorice

Tipuri de regim alimentar sever cu valori calorice diferite Regim de 1.000 calorii pe zi:Carne foarte slaba -150 gr.;Lapte smantanit – 400 ..

Calorii zilnice pentru metabolismul tau

Este greu sa ne dam seama cu precizie de cite calorii avem nevoie pe timpul unei zile. Pentru a ne ajuta nutritionistii au dezvoltat notiunea de metab..

Mai putine calorii la masa – 6 alegeri inteligente

Alimentele nu sunt in esenta bune sau rele. Hrana reprezinta combustibil pentru organism, si in forma sa simpla este compusa dintr-o multime de substa..

Ajuta-ti organismul sa arda mai multe calorii

Cum sa arzi mai multe calorii? Facand miscare, ar fi primul raspuns la care ne gandim. Exista insa o multime de trucuri prin care sa ne ajutam organis..