Retete

Articole alese pentru tine

Omleta vegană sau omleta de post: cum se face
Rețeta pepene verde prăjit: este senzația verii!
5 retete de sosuri dietetice pentru salate si fripturi

Ne place să mâncăm ușor și în același timp gustos, însă chiar și un simplu piept de pui la grătar sau o salată se poate transforma într-o..

Supă de castraveți, gata în 10 minute!

O idee de rețetă culinară rapidă, sățioasă și extrem de gustoasă pentru o zi de vară, fără cuptoare încinse și stive de vase adunate în..

Rețetă de clătite americane fără zahăr

Oricine trebuie să știe această rețetă de clătite americane fără zahăr! Fie că avem de urmat o dietă sau că există o preocupare reală pr..

4 rețete de salată de vară: gata în câteva minute!

Vara este sezonul salatelor! Ingredientele proaspete fac mai ușoare zilele cu temperaturi ridicate. Ne dau aportul necesar de minerale și vitamine d..

Top 3 retete dietetice pentru masa de Craciun

Masa de Crăciun este prilej de bucurie, de povești cu cei dragi, dar și de desfătare culinară. Așa-i tradiția! Nu-ți propunem să renunți la ..

Supe aromate pentru serile racoroase de octombrie

Ce poate fi mai plăcut decât, după o zi obositoare petrecută la birou, să savurezi în liniștea casei o supă fierbinte și aromată, departe de..

Supă cremă hrănitoare și răcoritoare cu castraveți

Căldură mare, mon cher! Când mercurul fierbe în termometre, parcă nu-ți vine să stai pe lângă plită pentru a găti. De mâncat însă trebui..

Rețete rapide și savuroase cu căpșune sub 400 de calorii

Parfumate, suculente și cu un apetisant gust dulce-acrișor, căpșunele sunt în topul celor mai iubite fructe. Sunt consumate cu maximă plăcere c..