Retete

Articole alese pentru tine

Rețetă de clătite americane fără zahăr
4 rețete de salată de vară: gata în câteva minute!
Top 3 retete dietetice pentru masa de Craciun

Masa de Crăciun este prilej de bucurie, de povești cu cei dragi, dar și de desfătare culinară. Așa-i tradiția! Nu-ți propunem să renunți la ..

Supe aromate pentru serile racoroase de octombrie

Ce poate fi mai plăcut decât, după o zi obositoare petrecută la birou, să savurezi în liniștea casei o supă fierbinte și aromată, departe de..

Supă cremă hrănitoare și răcoritoare cu castraveți

Căldură mare, mon cher! Când mercurul fierbe în termometre, parcă nu-ți vine să stai pe lângă plită pentru a găti. De mâncat însă trebui..

Rețete rapide și savuroase cu căpșune sub 400 de calorii

Parfumate, suculente și cu un apetisant gust dulce-acrișor, căpșunele sunt în topul celor mai iubite fructe. Sunt consumate cu maximă plăcere c..

Feluri de mâncare gustoase, dar sărace în calorii

Încă mai persistă ideea că a mânca dietetic înseamnă să faci foamea sau să te privezi de bucuria gustului. Ei bine, lucrurile nu stau deloc a..

Exemple de rețete pentru cină care nu îngrașă

Ultima masă a zilei poate reprezenta o reală provocare atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție sau când vrei rețete pentru cină cu puț..

Rețete cu puține calorii pentru prânz sănătos

Dacă vrei să-ți subțiezi silueta, trebuie să începi să aduni cât mai multe rețete cu puține calorii. Este un prim-pas mai mult decât import..

Lipie cu pui și legume

Fie că te gândești la un mic dejun rapid și sănătos sau la o gustare între mese, această rețetă este ideală pentru tine. Bogată în vitami..