Retete

Articole alese pentru tine

Top 3 retete dietetice pentru masa de Craciun
Supe aromate pentru serile racoroase de octombrie
Supă cremă hrănitoare și răcoritoare cu castraveți

Căldură mare, mon cher! Când mercurul fierbe în termometre, parcă nu-ți vine să stai pe lângă plită pentru a găti. De mâncat însă trebui..

Rețete rapide și savuroase cu căpșune sub 400 de calorii

Parfumate, suculente și cu un apetisant gust dulce-acrișor, căpșunele sunt în topul celor mai iubite fructe. Sunt consumate cu maximă plăcere c..

Feluri de mâncare gustoase, dar sărace în calorii

Încă mai persistă ideea că a mânca dietetic înseamnă să faci foamea sau să te privezi de bucuria gustului. Ei bine, lucrurile nu stau deloc a..

Exemple de rețete pentru cină care nu îngrașă

Ultima masă a zilei poate reprezenta o reală provocare atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție sau când vrei rețete pentru cină cu puț..

Rețete cu puține calorii pentru prânz sănătos

Dacă vrei să-ți subțiezi silueta, trebuie să începi să aduni cât mai multe rețete cu puține calorii. Este un prim-pas mai mult decât import..

Lipie cu pui și legume

Fie că te gândești la un mic dejun rapid și sănătos sau la o gustare între mese, această rețetă este ideală pentru tine. Bogată în vitami..

Fasole verde cu ou

Pentru o masă de prânz delicioasă și sănătoasă, am pregătit pentru tine această rețetă de fasole verde cu ou. Ușor de realizat și într-u..

Salată de ton

Atunci când ești la dietă, unul dintre cel mai des recomandate ingrediente este tonul, datorită proprietăților nutritive și numărului scăzut ..