02.02.2025
Laptele de migdale este folosit în mod frecvent ca alternativă pentru laptele animal, în special de persoanele care țin post sau au decis să adopte un..
Mâncarea de post reprezintă o tradiție culinară îmbogățită de secole de practici și obiceiuri alimentare, reflectând nu doar respectul pentru perioade..
Cum sună omletă fără ouă? Sau omletă vegană sau omletă de post? Pentru cei care își doresc să limiteze consumul de ouă, cu siguranță sună tentant. Des..
Legumele întotdeauna vor fi aliatul tău atunci când ești la regim sau vrei să adopți un stil de viață sănătos. Din acest motiv și pentru că sunt bogat..
În general, asociem ideea de desert cu produse de patiserie și cofetărie care conțin lapte, ouă, unt și frișcă pufoasă. Sunt ingredientele considerate..
În perioada scurtă de post rămasă până la sărbătoarea Paștelui, inspiră-te din trei rețete vegetariene propuse de restaurantul cu specific dietetic Di..
Această rețetă este benefică în zilele călduroase de vară, când organismul are nevoie de lichide și minerale. Supa de varză este o rețetă dietetică bo..
Ne-am obișnuit să le consumăm în zacuscă, dar mai ales sub forma bine-cunoscutei salate cu ceapă și maioneză. Vinetele, însă, au un potențial mult mai..