Wellness - Stil de viata

Articole alese pentru tine

Vrei să începi să urci pe munți?! Iată ce trebuie să știi
Bucură-te de o primăvară plină de energie!
Cum poți pierde în greutate dacă faci DOAR mișcare

Pierderea în greutate nu trebuie să fie un proces complicat: dacă arzi mai multe calorii decât consumi, vei slăbi. Cu toate astea, nu trebuie nea..

Începe toamna în formă maximă: 5 pași esențiali

Schimbările de sezon aduc cu ele dorința de a-ți îmbunătăți viața, de a renunța la vechile obiceiuri și de a le înlocui cu unele noi și s..

Ghid online de disciplină alimentară și sport

Mulți îți spun că trebuie să mănânci o cantitate mare de proteine ​​în timpul zilei (așa cum lor  le spune antrenorul de la sală, să m..

Alimente care te ajută să ai un somn de calitate

Dai vina pe stres pentru somnul agitat? Ei bine, s-ar putea să fie în altă parte problema. Pentru a dormi bine noaptea, acordă mai multe atenție ..

Yoga – Sănătate la superlativ

Derivat din termenul sanscrit “yuji”, care înseamnă uniune, yoga reprezintă o practică străveche care aduce laolaltă trupul și mintea. Incl..

12 obiceiuri ale persoanelor foarte sănătoase

Pentru a-ți menține sănătatea pe termen lung, adoptă aceste obiceiuri cu efecte dovedite științific ale persoanelor foarte sănătoase. Ce fac ..

(P) Produsele Clinique: ajută la îmbunătățirea stării pielii

Marca Clinique este cunoscută drept una dintre cele mai bune mărci din lume care produce o gamă variată de produse cosmetice decorative, produse p..

Sfaturi pentru persoanele trecute de prima tinerețe: cum pot evita căderile

Căderile persoanelor în vârstă sunt evenimente frecvente și de multe ori au consecințe grave, putând cauza contuzii, luxații, ajungându-se p..