Wellness - Stil de viata

Articole alese pentru tine

Perfecte după cină: 5 exerciții yoga pentru digestie și somn liniștit
Alimente pe care sa le mănânci adesea sau să le eviți în funcție de semnul zodiacal
5 lucruri pe care să le faci înainte de a-ți bea cafeaua de dimineață

Foarte multe persoane se ridică din pat dimineața visând la o cafea și ajung ca teleghidate în bucătărie pentru a-și prepara licoarea neagră. Pentru c..

Transpiratia si slabitul
Transpiri și slăbești?!

Vrei să pierzi în greutate și pentru asta obișnuiești să faci sport purtând mai multe straturi de echipament ca să transpiri? Mergi frecvent la saună?..

Fara celulita
Salut vacanță! Adio celulită!

Căldura te toropește, visezi cu ochii deschiși la o plajă cu nisip ca pudra de talc, la un mojito cu gheață, un șezlong confortabil și o carte bună pe..

Vrei să începi să urci pe munți?! Iată ce trebuie să știi

Că e vremea bună sau rea, iubitorul de munte este pe poteci la sfârșit de săptămână. Am pățit-o cu toții să plecăm după noi cu crema de protecție sola..

Bucură-te de o primăvară plină de energie!

Ciripitul păsărilor, razele blânde ale soarelui și viața ce parcă a revenit în fiecare colț de stradă ne fac mai veseli, însă ce ne facem atunci când,..

Cum poți pierde în greutate dacă faci DOAR mișcare

Pierderea în greutate nu trebuie să fie un proces complicat: dacă arzi mai multe calorii decât consumi, vei slăbi. Cu toate astea, nu trebuie neapărat..

Începe toamna în formă maximă: 5 pași esențiali

Schimbările de sezon aduc cu ele dorința de a-ți îmbunătăți viața, de a renunța la vechile obiceiuri și de a le înlocui cu unele noi și sănătoase. Nu ..

Ghid online de disciplină alimentară și sport

Mulți îți spun că trebuie să mănânci o cantitate mare de proteine ​​în timpul zilei (așa cum lor  le spune antrenorul de la sală, să mănânce 10 ouă di..