Slab sau Gras

 

Cei mai mulți dintre noi, la un moment dat pe parcursul vieții, vom avea nemulțumiri legate de aspectul fizic. E normal să ne dorim să ne încadrăm în tiparele impuse de societate, dar este la fel de normal să vrem să ne simțim bine în propriul corp. Kilogramele în plus sau în minus nu ne afectează însă numai imaginea, pot avea un impact major și asupra sănătății. Astfel ideea unui concept precum Slab sau Gras a venit firesc.

Revista și site-ul Slab sau Gras au apărut în 2004, din dorința de a fi alături de tine, oferindu-ți informații utile și corecte, verificate de specialiști. Fie că ți-ai dorit să scazi în greutate, să îți tonifici corpul sau să ai o alimentație mai sănătoasă, Slab sau Gras a venit întotdeauna cu idei bune și ușor de pus în practică.

Din 2020, suntem exclusiv Online, și mai aproape de tine, pe www.slabsaugras.ro, doar la un click distanță! Un site așa cum îți dorești, unde ai: trucuri și diete de slăbit, multe rețete, pe toate gusturile, diverse modalități de antrenament, povești motivaționale, sfaturi psihologice și noutăți în fiecare zi.

Ne găsești ușor și pe Facebook, unde avem o comunitate de peste 180 de mii de persoane (Like & Share!), dar și pe Instagram (#slabsaugras). Te așteptăm și pe canalul nostru de YouTube (SlabsauGras), unde postăm clipuri cu diverse tipuri de antrenamente, rețete culinare sau interviuri cu specialiști.

Slab sau Gras, un proiect Tonica Group

Logo Tonica groupTonica Group, agenție de publicitate, creație și media a apărut pe piața din România în anul 2004. A luat naștere din dorința de a susține inițiativele oamenilor preocupați de sănătate și frumusețe. Dezvoltată inițial pentru proiecte editoriale și grafice de tipar, Tonica Group și-a diversificat gama de servicii și și-a extins activitatea în proiecte de outdoor, indoor, BTL, producție audio-video, precum și online, devenind azi agenție full service.