Vedete internationale

Articole alese pentru tine

Dieta lui Simon Cowell. Cele 4 alimente la care celebrul star Tv a renunțat pentru a slăbi
De la „munte” la „stâncă”, de la 205 de kg la 155 kg
Actorul Christian Bale, maestrul transformărilor fizice

Actorul Christian Bale (47 de ani) și-a modificat greutatea și aspectul fizic de foarte multe ori pe parcursul carierei. Super-starul din Batman est..

Ce mai face Jeremy Meeks, infractorul devenit top model

Jeremy Meeks, cunoscut și sub porecla de „Hot Felon” („Infractorul arătos”), este un model american, care în trecut a fost membru al bandei..

La 78 de ani, legendarul Paul McCartney se menține în formă

Ajuns la vârsta de 78 de ani, co-fondatorul celebrei formații Beatles încă lucrează, compune piese și, până să vină pandemia apărea în con..

Actrița Brooke Shields, super în formă la 55 de ani

Brooke Shields este o celebră actriță și model de origine americană. Și-a început cariera foarte timpuriu, fiind un copil-vedetă. A cunoscut c..

Halle Berry, în formă maximă la 54 de ani. Uite ce mănâncă și cum antrenează

Ca să înțelegi mai bine definiția „fitspiration”, un hashtag popular pe Instagram, redirecționează-ți atenția către Halle Berry. Vedeta a..

Din secretele Victoriei Beckham: 3 obiceiuri alimentare mai puțin obișnuite

Este mereu suplă, plină de energie și are o piele radiantă. Și asta chiar dacă a trecut prin patru sarcini și, deși nu pare, nu mai e demult l..

Michelle Pfeiffer arată fabulous la 62 de ani – a dezvăluit recent secretele ei

Vedeta, căsătorită cu producătorul David E. Kelly de 26 de ani spunea în trecut: "Este simplu! Mănâncă bine, antrenează-te și dormi mult", d..

Top 5 super actori fit pe Instagram

E ușor să te uiți la vedetele de la Hollywood și să presupui că se antrenează încontinuu. Să fie în formă maximă e oarecum jobul lor. Dar ..