Kelly Osbourne regreta ca e grasuta dar nu face nimic

Timp estimat de citire:

0 minute, 40 secunde

Kelly Osbourne este convinsa ca nu va reusi niciodata sa tina o cura de slabire. 

 

Kelly Osbourne este convinsa ca nu va reusi niciodata sa tina o cura de slabire. Motivul? Fiica legendarului rocker Ozzy Osbourne sustine ca nu vrea sa arate asemenea prietenelor sale celebre care sint atit de „slabe”. „Cu siguranta toate celebritatile arata foarte bine in fotografii, insa realitatea este alta. Cind esti aproape de ele, iti par infometate si neajutorate”, a declarat Kelly. Potrivit acesteia, majoritatea prietenelor ei, care nu au mai mult de 18 ani arata foarte rau, si asta din cauza dietelor drastice pe care le adopta. Chiar daca nu este de acord cu o cura de slabire, Kelly, in virsta de 20 de ani, recunoaste ca sufera foarte mult din cauza kilogramelor in plus.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**y spune:

    Kelly Osbourne a slabit vreo 25 de kg!!!! Leave her alone!

Politica de confidentialitate