Uncategorized

Articole alese pentru tine

Adevarat / Fals despre beneficiile dietei fără gluten
De ce este indicat să-ți schimbi regimul de slăbire
Glucide bune vs rele, glucide rapide vs lente

Glucidele sau carbohidrații sunt o sursă importantă de energie, esențială pentru menținerea sănătății, însă cantitatea pe care ar trebui s..

O cafea tare înainte de antrenament crește arderea grăsimilor

Dacă vrei să scoți maximum de beneficii de pe urma exercițiului fizic, bea o cafea tare cu o jumătate de oră înainte de antrenament. Oamenii de..

Dieta în copilărie, hotărâtoare pentru sănătatea viitoare

O alimentație cu conținut crescut de grăsimi și zaharuri în copilărie poate determina modificări la nivelul florei intestinale pe termen lung, ..

Nu toți pacienții confirmați cu COVID-19 produc anticorpi protectori

Trecerea prin infecția cu SARS-CoV-2 nu asigură dobândirea imunității în fața virusului în cazul tuturor pacienților. Aceasta este una dintre..

Dieta hiposodata

Dupa o perioada de alimentatie dezordonata, in care ai cam abuzat de fast-food, iar silueta a prins a-si deforma conturul, ti-ai face un mare bine dac..

Legumele verzi mentin creierul tanar

Consumul a cel putin o portie de legume verzi pe zi contribuie la incetinirea semnificativa a imbatranirii creierului. Aceasta este concluzia la care ..

Vinete cu seminte de susan la gratar

Aceasta reteta cu vinete este usor de preparat si este alegerea perfecta in orice dieta. Retetele cu vinete au un continut caloric scazut, iar fibrele..

Mancatul in viteza ingrasa si imbolnaveste

Daca faci parte dintre oamenii care mananca foarte repede, e cazul sa parasesti acest grup. Potrivit unui studiu recent prezentat in cadrul reuniunii ..