Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Acrilamida, o substanță de care să te temi
Proteine animale versus proteine vegetale?!
Cei mai calorici burgeri din lume: cum arată, unde se găsesc și câte calorii au

Când te gândești la alimentația de tip fast-food, în mod normal îți vine în minte un burger de dimensiuni generoase cu o felie consistentă de..

Cum să ne calculăm necesarul de calorii

… caloriile contează! Caloria reprezintă unitatea de măsură a energiei conținută într-o anumită cantitate de aliment (în general la 100 g)...

Calorii cu… plus și cu minus

Pentru menținerea siluetei, trebuie să ținem cont de calorii. Îți propunem să facem împreună o incursiune în ceea ce înseamnă calorii. Și ..

Un Paste sanatos! Iata ce trebuie sa faci astfel incat sa nu te ingrasi

Paștele, cea mai veche și importantă sărbătoare a creștinătății, este un eveniment în care familia se reîntregește, iar tradițional mesel..

Iaurtul grecesc, avantaje față de cel obișnuit

Iaurtul grecesc este un produs care apare tot mai des pe rafturile magazinelor, iscând poate nedumeriri în rândul consumatorilor. Să alegem iaurtu..

De ce este important să bei apă?

„Apa este singura băutură pentru un om înțelept”. Îți vine să crezi că acest citat este tocmai din secolul XIX? El aparține unui celebru ..

Gătește acasă! Câștigi bani și sănătate

Unde sunt vremurile în care bunica stătea acasă și ne pregătea la fiecare masă bunătăți?! Îmi amintesc și acum că zilnic era în bucătăr..

Vinul și brânzeturile: 7 combinații ideale

Asocierea dintre vinuri și brânzeturile fine este de notorietate în gastronomie. Este o adevărată artă prin care papilelor gustative li se ofer..