Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Pepenele roșu – secrete nutriționale
7 sfaturi pentru a mânca sănătos fără să-ți faci gaură în buget
(P) Vara și carența de acizi Omega-3

Vara este un anotimp solicitant, organismul nostru având nevoie de resurse pentru a trece cu bine prin canicula lungilor zile pline de soare. Căldur..

Cum trebuie să arate farfuria ideală – interviu dr. Elena Țambrea

Alimentația de zi cu zi are un rol esențial în ceea ce privește menținerea siluetei, dar și a stării de sănătate. Știm acest lucru la nivel ..

Alimente bune de mâncat pe stomacul gol

Atunci când ne este foame mulți dintre noi avem tendința de a mânca prea mult sau de a mânca alimente nepotrivite. Excesele dăunează, la fel ș..

6 produse care ne îngrașă fără să ne dăm seama

Ai încetat să adaugi zahăr în ceai și chiar și cafea, te ții departe de dulciuri și-ai început să faci mai multă mișcare. Cu toate acestea..

4 mituri tot mai răspândite despre alimentația sănătoasă

Alimentația sănătoasă este un aspect al vieții care preocupă din ce în ce mai multă lume, la nivel mondial. E un trend important, pe care indu..

Legume italienești sănătoase și gustoase

Bucătăria italienească este una dintre cele mai apreciate din lume. Prin bine-cunoscutele paste sau pizza, consumate pe toate continentele, ea a cu..

Cum să ne calculăm necesarul de calorii

… caloriile contează! Caloria reprezintă unitatea de măsură a energiei conținută într-o anumită cantitate de aliment (în general la 100 g)...

Acrilamida, o substanță de care să te temi

Multe din ingredientele regăsite frecvent în farfuria noastră sunt considerate pe nedrept cancerigene. Din păcate, adevărul trist este că farfur..