Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Un măr pe zi ține doctorul departe – Adevăr sau Mit?
alimente pe care sa le eviti in sarcina
Alimente pe care să le eviți în sarcină
Consuma Graviola si bucura-te de beneficii antioxidante din plin
Consumă Graviola și bucură-te de beneficii antioxidante din plin

Graviola este un fruct tropical care se bucură de popularitate datorită aromei unice și numeroaselor proprietăți pentru sănătate. Graviola este..

Surse de vitamina C în sezonul rece

Toamna și iarna se numără răcelile, așa încât nu este de mirare că medicii recomandă unul dintre cei mai potenți antioxidanți, și anume vi..

Citricele – asemănări și deosebiri

Citricele sunt consumate de către oameni încă din Antichitate. Majoritatea își au originea în Asia de Sud-Est, iar părerea general acceptată e..

(P) Sunt acizii Omega-3 sursă magică de sănătate? Iată ce boli țin, cu siguranță, deoparte!

În perioada nebună, agitată, în care trăim, mulți dintre noi nu ne facem timp să ne gândim la sănătate. Dar există o vorbă înțeleaptă c..

Cum alcătuim un prânz sănătos: exemple și sfaturi de la medici

Un prânz sănătos asigură premisele unei nutriții echilibrate, dar și succesul unui program de scădere în greutate. De aceea, acesta trebuie s..

5 rețete vegane pentru cină

Ai multiple motive să începi să gătești și rețete vegane. În primul rând, rețetele vegane aduc varietate în meniu. Apoi, te pot scoate din ..

Care sunt cei mai periculoși 10 aditivi alimentari?

Fac alimentele mai apetisante, conferindu-le un gust ademenitor și o culoare mai plăcută, dar și un termen de valabilitate mai lung. Există o lis..

Produse bio versus produse organice: știi diferențele?

Produsele bio, organice și eco sunt considerate sănătoase de cei mai mulți dintre consumatori, fiind din ce în ce mai căutate. Numeroase magazin..