Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Ce să mâncăm sau să nu mâncăm când zburăm cu avionul
5 băuturi pe care nu le asociem cu sănătatea – cum ne pot ajuta
Cum păstrăm corect ouăle și laptele în frigider: greșeli pe care le facem fără să știm

Sunt anumite alimente pe care este bine să nu le depozităm niciodată în compartimentele aflate pe ușa frigiderului! Printre ele, chiar ouăle și..

De ce sunt cireșele atât de scumpe?

A devenit parcă o obișnuință ca, în fiecare an, în luna mai, să ne mirăm de prețul uriaș al cireșelor și să auzim tot felul de știri și..

O jumătate de cană de afine pe zi poate ține demența departe

Un măr pe zi ține doctorul departe, spune un vechi proverb englezesc. Dar un nou studiu arată că afinele ar putea fi mai bune pentru sănătate, m..

Bei cafea. Dar știi ce bei?

Românii iubesc cafeaua. Băută la orice ora, acasă sau în oraș. Desigur, iubesc și cafenelele sau locurile de unde, în drum spre serviciu, pot ..

Cum să fii pregătit pentru… neprevăzut

Au trecut doi ani de când pandemia s-a declanșat și a devenit deja o amintire momentul în care puteai fi “închis” la domiciliu doar pentru c..

Top alternative naturale pentru zahar

Este foarte cunoscut impactul negativ asupra sănătății al unui consum prea mare de zahăr, astfel încât în încercarea de a modera aportul de z..

Ce sa pui mai des in bolul cu salata: top 10 cele mai bune verdeturi

Că salatele cu frunze verzi sunt nemaipomenite pentru sănătate și siluetă, e o chestiune unanim acceptată și arhicunoscută. Ceea ce puțini di..

Verdeturi de primavara care ne refac imunitatea

Iarna care a trecut a fost incarcata de virusuri. Peste tot in jur, oameni cu viroze, care mai usoare, care mai grele, si foarte multe cazuri de gripa..