Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Vitamina D – o poți obține numai din alimentație?
Gustările-vedetă din comerț: calorii „goale”, pericole pentru siluetă
Proteine valoroase de origine vegetală

Proteinele reprezintă unul din cei trei macronutrienți de care organismul nostru are nevoie, alături de carbohidrați (glucide) și grăsimi (lipid..

Fructele autohtone de toamnă – mic ghid

Cu toate că în ziua de azi putem găsi aproape orice fel de fruct în hipermarketuri, consumul produselor sezoniere autohtone a reprezentat normalul..

Renunță la zahăr în 21 de zile

Un număr incredibil de studii arată că excesul de zahăr poate duce la creșterea colesterolului, a tensiunii arteriale și mărește riscul de can..

(P) Ulei din ficat de rechin pentru Super Imunitate!

Există perioade în viața noastră în care ne simțim obosiți și stresați, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. Studiile realizate..

Ce să mănânci și ce să eviți ca să arăți mai tânăr

Cine spune că vârsta este doar o cifră este o persoană foarte optimistă. Trecerea anilor este o realitate și mașinăria noastră proprie și pe..

Pepenele roșu – secrete nutriționale

Nimic nu caracterizează mai bine vara în România ca pepenele roșu. Un fruct mare, suculent și rehidratant, pe care, atunci când îl întâlnim ..

7 sfaturi pentru a mânca sănătos fără să-ți faci gaură în buget

Ori de cate ori vorbesc despre alimentația sănătoasă, aud rapid argumentul că lumea se lovește de costuri mari. Nu pot sa neg total această afi..

(P) Vara și carența de acizi Omega-3

Vara este un anotimp solicitant, organismul nostru având nevoie de resurse pentru a trece cu bine prin canicula lungilor zile pline de soare. Căldur..