Nutritie sanatoasa

Articole alese pentru tine

Știai că există și postbiotice? Au o influență importantă asupra imunității
Ce să mâncăm și ce să evităm în sezonul rece
Laptele de măgăriță: beneficii pentru sănătate

Consumul laptelui de măgăriță poate părea un trend nou, dar în realitate acest tip de lapte este consumat de mii de ani. Laptele de măgăriță..

Beneficiile consumului de pâine cu maia

Pâinea cu maia este o pâine dospită, ceea ce înseamnă că aluatul crește în mod natural ca urmare a gazului care se produce pe măsură ce ferm..

De ce să consumi alimente fermentate? 7 alimente fermentate care fac minuni

Indiferent că ne-am dat seama sau nu până acum, fermentația este un proces folosit în obținerea unora dintre cele mai populare alimente și bău..

5 alimente care acum 100 de ani erau complet subapreciate

Schimbarea e inevitabilă. Lumea din jurul nostru se schimbă în fiecare secundă. Și când vorbim despre un secol, să fim siguri că multe nu mai ..

Coenzima Q10 și importanța ei specială pentru sănătate

Printre numeroasele substanțe strict necesare pentru buna funcționare a metabolismului uman se regăsește și Coenzima Q, numită și vitamina Q10 ..

Vitaminele liposolubile – surse și roluri

Vitaminele reprezintă un grup de substanțe necesare pentru funcționarea normală, creșterea și dezvoltarea celulelor din organismul nostru. Î..

Lapte vegetal: care sunt cele mai sănătoase tipuri și beneficiile lor

În ultimii ani, pe piața românească au apărut din ce în ce mai multe tipuri de lapte vegetal. Fie că ai nevoie de o alternativă la laptele de ..

Condimentează-ți viața: povestea piperului

Ce gust ar avea sarmalele fără piper și frunze de dafin, chifteluțele fără usturoi, sosurile fără oregano, cârnații fără boia de ardei sau..