Consumul laptelui de măgăriță poate părea un trend nou, dar în realitate acest tip de lapte este consumat de mii de ani. Laptele de măgăriță..
Pâinea cu maia este o pâine dospită, ceea ce înseamnă că aluatul crește în mod natural ca urmare a gazului care se produce pe măsură ce ferm..
Indiferent că ne-am dat seama sau nu până acum, fermentația este un proces folosit în obținerea unora dintre cele mai populare alimente și bău..
Schimbarea e inevitabilă. Lumea din jurul nostru se schimbă în fiecare secundă. Și când vorbim despre un secol, să fim siguri că multe nu mai ..
Printre numeroasele substanțe strict necesare pentru buna funcționare a metabolismului uman se regăsește și Coenzima Q, numită și vitamina Q10 ..
Vitaminele reprezintă un grup de substanțe necesare pentru funcționarea normală, creșterea și dezvoltarea celulelor din organismul nostru. Î..
În ultimii ani, pe piața românească au apărut din ce în ce mai multe tipuri de lapte vegetal. Fie că ai nevoie de o alternativă la laptele de ..
Ce gust ar avea sarmalele fără piper și frunze de dafin, chifteluțele fără usturoi, sosurile fără oregano, cârnații fără boia de ardei sau..