Terapii alternative

Articole alese pentru tine

Cea mai bună rețetă de socată
S.O.S., alergii! Cele mai bune substanțe antihistaminice naturale
Tot ce trebuie să știi despre valeriană

Stresul, anxietatea, insomnia… sunt probleme din ce în ce mai frecvente în ziua de astăzi, care pot afecta pe oricine. Dacă observi că ai astfe..

5 uleiuri esențiale pentru calmarea emoțiilor negative

Iritabilitate, stres, anxietate, frică, frustrare, furie ... Sunt stări afective care ne asaltează tot mai des și cu mai multă forță în aceast..

Cele mai bune plante pentru slăbit

Dacă în eforturile tale de subțiere a siluetei simți că ai nevoie de un pic de ajutor, nu ezita să-ți îndrepți atenția către fitoterapie. S..

Hipnoza, o altă cale către silueta de vis

Lupta cu kilogramele în plus poate fi uneori copleșitoare. Mai ales în situațiile în care acestea s-au instalat sub acțiunea unor resorturi neid..

Te supara insectele cand faci jogging? Plante care te ajuta sa te lupti cu tantarii

Daca ai obiceiul sa alergi in parc seara, probabil ai remarcat deja pana acum ca ai de furca cu tantarii. Daca nu obisnuiesti sa folosesti diferite so..

5 condimente care îți reduc pofta de mâncare

Una dintre marile provocari pentru orice dieta este cum sa reduci pofta de mancare. Din fericire exista o serie de condimente care au ca efect, print..

Salvia alba, o planta cu multiple beneficii pentru sanatate

Salvia alba este o planta folosita de catre popoarele amerindiene din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile ei curative. Salvia alba este o plan..

Cum sa folosesti eficient ghintura in dietele de slabit

Daca te-ai decis sa slabesti, indiferent de dieta pe care o alegi, e important sa incepi cu inceputul si aici vorbim de imbunatatirea digestiei. O dig..