Terapii alternative

Articole alese pentru tine

Sarea amară – beneficii și utilizări
Ceai de cimbru – beneficii și indicații terapeutice
Ceai de coada-șoricelului – beneficii și indicații terapeutice

Despre ceaiul de coada șoricelului nu se poate spune că se numără printre cele mai aromate ceaiuri, având chiar un gust amărui pe care mulți î..

Ceai de mușețel – beneficii și indicații terapeutice

Ceaiul de mușețel se numără printre cele mai cunoscute remedii naturiste datorită numeroaselor sale proprietăți terapeutice care îl recomandă..

Recomandări de ceaiuri pentru stomac

Deși nu sunt întotdeauna de natură să îngrijoreze, micile probleme digestive generează o stare de disconfort care îți poate da peste cap progr..

Consumul de borș – care sunt beneficiile și contraindicațiile

Borșul este un ingredient tradițional, cunoscut în special datorită gustului și aromei pe care o conferă ciorbelor, și mai puțin datorită cal..

Băile reci te-ar putea ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea

Titlul acestui articol mă face să mă înfiorez, la fel ca salturile în apa înghețată a mării pe care le vedem în luna ianuarie, de Bobotează..

5 plante pentru sănătatea ficatului

Bolile de ficat sunt foarte răspândite. Unele sunt reversibile printr-un tratament adecvat (steatoză hepatică sau hepatitele acute), altele nu (ci..

Ayurveda și scăderea în greutate

În căutarea de soluții pentru o problemă greu de rezolvat, sporul ponderal nedorit, oamenii s-au gândit să recurgă și la practici milenare, a�..

Dieta cu suc de afine sau cum sa ai un abdomen de invidiat

Afinele sunt probabil cele mai bune fructe pentru organism. Pe lângă faptul că ajută la menținerea sănătății creierului sau la reducerea risc..