Terapii alternative

Articole alese pentru tine

Dieta cu suc de afine sau cum sa ai un abdomen de invidiat
Talasoterapia, sănătate la malul mării
Seva de mesteacăn și proprietățile sale terapeutice

Printre cele mai populare remedii naturale se numără și cele provenite de la mesteacăn. Frunzele, mugurii și în special seva de mesteacăn sunt ..

Sănătate maximă și slăbire eficientă: ceaiul verde

Cunoscut de milenii, ceaiul (infuzia sau decoctul de muguri și frunze tinere de Camelia Synensis) a fost readus în atenția publicului în ultimele ..

Cele mai cunoscute beneficii ale consumului de ceai de ghimbir

Ghimbirul este un condiment care poate fi folosit la prepararea multor mâncăruri, dar și cu scop terapeutic. În Antichitate era folosit pentru a s..

Cea mai bună rețetă de socată

Cu siguranță mulți dintre noi adoră gustul socatei perfecte, care nu este foarte acidulată, păstrând acel echilibru subtil între dulce și acr..

S.O.S., alergii! Cele mai bune substanțe antihistaminice naturale

Dacă suferi de alergii, știi prea bine cât de supărătoare pot fi acestea. Strănutul, mâncărimile de piele, usturimea și senzația de arsură ..

Tot ce trebuie să știi despre valeriană

Stresul, anxietatea, insomnia… sunt probleme din ce în ce mai frecvente în ziua de astăzi, care pot afecta pe oricine. Dacă observi că ai astfe..

5 uleiuri esențiale pentru calmarea emoțiilor negative

Iritabilitate, stres, anxietate, frică, frustrare, furie ... Sunt stări afective care ne asaltează tot mai des și cu mai multă forță în aceast..

Cele mai bune plante pentru slăbit

Dacă în eforturile tale de subțiere a siluetei simți că ai nevoie de un pic de ajutor, nu ezita să-ți îndrepți atenția către fitoterapie. S..