Terapii alternative

Articole alese pentru tine

Băile reci te-ar putea ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea
5 plante pentru sănătatea ficatului
Ayurveda și scăderea în greutate

În căutarea de soluții pentru o problemă greu de rezolvat, sporul ponderal nedorit, oamenii s-au gândit să recurgă și la practici milenare, a..

Dieta cu suc de afine sau cum sa ai un abdomen de invidiat

Afinele sunt probabil cele mai bune fructe pentru organism. Pe lângă faptul că ajută la menținerea sănătății creierului sau la reducerea risc..

5 ceaiuri pentru sănătatea rinichilor

Se știe că problemele la rinichi apar, de regulă, în tăcere. Însă, la primele senzații că ceva nu este în regulă este bine să fim atenți ..

Talasoterapia, sănătate la malul mării

Vacanța pe litoral nu înseamnă doar un bronz apetisant și relaxare, ci și o ocazie bună de a te bucura de o cură de talasoterapie. Marea, cu to..

Seva de mesteacăn și proprietățile sale terapeutice

Printre cele mai populare remedii naturale se numără și cele provenite de la mesteacăn. Frunzele, mugurii și în special seva de mesteacăn sunt ..

Sănătate maximă și slăbire eficientă: ceaiul verde

Cunoscut de milenii, ceaiul (infuzia sau decoctul de muguri și frunze tinere de Camelia Synensis) a fost readus în atenția publicului în ultimele ..

Cele mai cunoscute beneficii ale consumului de ceai de ghimbir

Ghimbirul este un condiment care poate fi folosit la prepararea multor mâncăruri, dar și cu scop terapeutic. În Antichitate era folosit pentru a s..

Cea mai bună rețetă de socată

Cu siguranță mulți dintre noi adoră gustul socatei perfecte, care nu este foarte acidulată, păstrând acel echilibru subtil între dulce și acr..