Exercitii pentru slabit

Articole alese pentru tine

Fitness la vârsta a treia
Top exerciții cu fit ball care te vor ajuta să slăbești
Provocare de 30 de zile: tonifiere totală

Brațe mai conturate, abdomen plat, fese ferme și picioare frumos definite. Acestea vor fi atributele siluetei tale peste numai o lună. Singura cond..

Mituri explicate despre activitatea fizică

Dacă ai vrut să slăbești vreodată (și cine nu a vrut…), sigur că te-ai bazat pe faptul că trebuie să ții dietă și să faci foarte multă..

Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..

Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Dacă vrei să-ți redefinești conturul siluetei, trebuie să te apuci de făcut mișcare. Plimbările la pas domol sunt bine-venite, însă nu sunt ..

Exerciții fizice acasă pentru talie subțire

Grăsimea depusă inestetic în zona taliei este o sursă de frustrare pentru multe persoane. Un program de exerciții pentru talie va întări muscul..

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse

Pentru foarte multe femei, zona coapselor este una care poate crea multă frustrare. Pentru că este bine capitonată cu celulită, fiind locul în ca..

Exerciții pentru picioare tonifiate

Să faci exerciții pentru picioare acasă este probabil mult mai ușor decât crezi. Nu ai nevoie de aparatură sofisticată specifică sălilor de f..

Genuflexiunea în stil bulgăresc pentru tonifierea zonei inferioare a corpului

Genuflexiunea bulgărească este o variație a genuflexiunii într-un picior (un exercițiu de dificultate ridicată) în care piciorul din spate este..