Exercitii pentru slabit

Articole alese pentru tine

Top 5 exerciții de slăbit acasă
Tracțiunile, cum să reușești să le faci și ce beneficii aduc
Exercițiile pe bicicleta statică: beneficii și exemple de antrenament

Utilizarea unei biciclete statice pentru antrenament este o metodă excelentă de a arde calorii și în același timp de a-ți întări aparatul card..

Top exerciții funcționale în opinia antrenorilor americani

Dacă ar fi să faci un singur exercițiu pentru tot restul vieții, care ar fi acela? Pentru bărbații care au puțin timp liber și care vor să se..

Fandările, exerciții simple și eficiente – Iată beneficiile lor!

Pentru a avea un stil de viață sănătos este imperios necesar să faci mișcare. Pentru a te menține în formă nu ai nevoie însă de aparate com..

Cum să scapi de grăsimea de pe picioare

Multe persoane își doresc să reducă țesutul adipos de pe picioare. Realizarea acestui lucru implică o combinație de exerciții care tonifică m..

Fitness: recomandări pentru femeile de toate vârstele

Sănătatea ta poate fi foarte mult influențată de activitatea fizică, care trebuie să facă parte din viața de zi cu zi. Pe măsură ce anii tre..

Beneficiile mersului pe trotinetă pentru adulți

De ceva ani trotinetele sunt o prezență constantă pe străzile din România. Practice și amuzant de folosit, ne ajută să evităm traficul, depla..

Cât trebuie să mergi pe jos ca să scazi în greutate

Fără a lua în considerare vârsta sau nivelul de pregătire fizică, un program special de mers pe jos, combinat cu o alimentație potrivită, poat..

Câte calorii arzi când urci pe munte

Drumeția montantă este o metodă excelentă de a fi activ în timp ce te bucuri de peisaj și de liniștea naturii. Dacă locuiești în apropierea ..