Exercitii pentru slabit

Articole alese pentru tine

Provocare de 30 de zile: tonifiere totală
Mituri explicate despre activitatea fizică
Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..

Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Dacă vrei să-ți redefinești conturul siluetei, trebuie să te apuci de făcut mișcare. Plimbările la pas domol sunt bine-venite, însă nu sunt ..

Exerciții fizice acasă pentru talie subțire

Grăsimea depusă inestetic în zona taliei este o sursă de frustrare pentru multe persoane. Un program de exerciții pentru talie va întări muscul..

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse

Pentru foarte multe femei, zona coapselor este una care poate crea multă frustrare. Pentru că este bine capitonată cu celulită, fiind locul în ca..

Exerciții pentru picioare tonifiate

Să faci exerciții pentru picioare acasă este probabil mult mai ușor decât crezi. Nu ai nevoie de aparatură sofisticată specifică sălilor de f..

Genuflexiunea în stil bulgăresc pentru tonifierea zonei inferioare a corpului

Genuflexiunea bulgărească este o variație a genuflexiunii într-un picior (un exercițiu de dificultate ridicată) în care piciorul din spate este..

5 exerciții simple pentru brațe tonifiate

Fiecare dintre noi avem o zonă a corpului al cărei aspect am vrea să-l îmbunătățim. Poate fi vorba de abdomen, fese sau glutei. Pentru multe pe..

5 sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă

Eviți să mergi la sală în această perioadă, însă îți dorești să te menții în continuare în formă? Dacă ai impresia că nu poți avea ..