Exercitii pentru slabit

Articole alese pentru tine

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse
Exerciții pentru picioare tonifiate
Genuflexiunea în stil bulgăresc pentru tonifierea zonei inferioare a corpului

Genuflexiunea bulgărească este o variație a genuflexiunii într-un picior (un exercițiu de dificultate ridicată) în care piciorul din spate este..

5 exerciții simple pentru brațe tonifiate

Fiecare dintre noi avem o zonă a corpului al cărei aspect am vrea să-l îmbunătățim. Poate fi vorba de abdomen, fese sau glutei. Pentru multe pe..

5 sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă

Eviți să mergi la sală în această perioadă, însă îți dorești să te menții în continuare în formă? Dacă ai impresia că nu poți avea ..

Talie mai subțire și abdomen tonifiat? Iată programul de antrenament perfect

Abdomenul definit, fără pic de grăsime, cu pătrățele de mușchi este țelul multor practicanți ai fitness-ului. Cu toții ne-am dori de fapt s..

Aceste exerciții cu banda elastică îți lucrează excelent corpul

Uneori este ușor să uiți cât de simplu poate fi să îți reintri în formă. Nu ai nevoie de minuni tehnologice sau de o sală ultradotată pentr..

Mișcare pe muzică – 8 dintre cele mai tari video-uri cu dans de pe YouTube

Ți-e greu să ajungi la sală? Sau te-ai plictisit de tipul de antrenament pe care îl practici? Ce-ar fi să schimbi rutina cu un antrenament de dan..

Acest program de sărit coarda te va aduce într-o formă de invidiat!

În această perioadă în care putem avea parte de antrenamente online acasă și ne putem folosi de aparatură sofisticată pentru a ne menține în..

(P) Cum să slăbești până la 5 kg și – 5 cm în talie în doar 21 de zile fără diete drastice sau antrenamente istovitoare

Istoriile fetelor din proiectul @Fitness Mama au făcut furori pe online. S-au înregistrat la provocări gratuite de 5 zile, după care și-au achizi..