Exercitii pentru slabit

Articole alese pentru tine

Exerciții fizice pentru arderea grăsimilor
Exerciții cu picioarele pentru abdomen plat
Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Principalul motiv pentru care se acumulează kilogramele în exces, iar silueta începe să capete proporții, constă în faptul că organismul prime..

Fitness la vârsta a treia

Cine spune că vârsta este doar o cifră nu e familiarizat cu procesele biologice care au loc în corpul nostru. Cu trecerea anilor, trebuie să acor..

Top exerciții cu fit ball care te vor ajuta să slăbești

Mingea medicinală (fit ball) este o achiziție relativ nouă în industria fitness și mulți practicanți sunt încă nesiguri în legătură cu ce ..

Provocare de 30 de zile: tonifiere totală

Brațe mai conturate, abdomen plat, fese ferme și picioare frumos definite. Acestea vor fi atributele siluetei tale peste numai o lună. Singura cond..

Mituri explicate despre activitatea fizică

Dacă ai vrut să slăbești vreodată (și cine nu a vrut…), sigur că te-ai bazat pe faptul că trebuie să ții dietă și să faci foarte multă..

Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..

Exerciții fizice acasă pentru talie subțire

Grăsimea depusă inestetic în zona taliei este o sursă de frustrare pentru multe persoane. Un program de exerciții pentru talie va întări muscul..

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse

Pentru foarte multe femei, zona coapselor este una care poate crea multă frustrare. Pentru că este bine capitonată cu celulită, fiind locul în ca..