Puterea Alimentelor

Articole alese pentru tine

Fructele autohtone de toamnă – mic ghid
Ce să mănânci și ce să eviți ca să arăți mai tânăr
Pepenele roșu – secrete nutriționale

Nimic nu caracterizează mai bine vara în România ca pepenele roșu. Un fruct mare, suculent și rehidratant, pe care, atunci când îl întâlnim ..

Alimente bune de mâncat pe stomacul gol

Atunci când ne este foame mulți dintre noi avem tendința de a mânca prea mult sau de a mânca alimente nepotrivite. Excesele dăunează, la fel ș..

Ghimbirul, rădăcina-minune

Sunt sigură că ați văzut în supermarketul în care vă faceți cumpărăturile niște rădăcini ciudate, semănând vag cu rădăcina de țelin..

Peștele, obligație nutrițională

Când plecam în vacanțe, în copilărie, treceam cu trenul de fiecare dată pe lângă o reclamă mare, așezată la ieșirea din Gara de Nord, pe c..

Fructele de padure si antioxidantii pe care ii contin

Antioxidanții sunt compuși ce luptă împotriva a numeroase afecțiuni prin repararea și prevenirea stresului provenit din oxidare, un proces natur..

Cele mai bune alimente pentru micul dejun

Ca să-ți începi mereu ziua cu dreptul, creează-ți în caietul de rețete o rubrică nouă, intitulată laconic: „alimente mic dejun”. De ce s..

Puterea nebănuită a sucului de sfeclă roșie. Cum ne susține sănătatea

Privită adesea cu scepticism – nu este o legumă preferată de prea multe persoane, sfecla roșie are multe să ne ofere. Pe lângă faptul că est..

Laptele – beneficii și limitări în consumul la diverse vârste

In cea mai mare parte din ultimii 200.000 de ani, oamenii nu au putut consuma lapte. Copiii beau lapte, desigur, dar incepand cu varsta de 5-6 ani cor..