Sport

Articole alese pentru tine

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse
Exerciții pentru picioare tonifiate
Alternative la alergat: patru tipuri de mers pentru un corp tonifiat

Nu-ți place să alergi? Nici nu-i musai. Poți recurge la alte metode pentru a-ți menține silueta. O alternativă perfectă la alergare poate fi ch..

Genuflexiunea în stil bulgăresc pentru tonifierea zonei inferioare a corpului

Genuflexiunea bulgărească este o variație a genuflexiunii într-un picior (un exercițiu de dificultate ridicată) în care piciorul din spate este..

5 exerciții simple pentru brațe tonifiate

Fiecare dintre noi avem o zonă a corpului al cărei aspect am vrea să-l îmbunătățim. Poate fi vorba de abdomen, fese sau glutei. Pentru multe pe..

Exerciții fizice pentru arderea grăsimii

Dacă vrei să scazi în greutate, este o idee foarte bună să te concentrezi pe reducerea țesutului gras. Reducând procentul de grăsime corporal..

5 sfaturi pentru antrenamente eficiente acasă

Eviți să mergi la sală în această perioadă, însă îți dorești să te menții în continuare în formă? Dacă ai impresia că nu poți avea ..

6 exerciții simple pentru remodelare corporală rapidă
6 exerciții simple pentru remodelare corporală rapidă

Un program serios de exerciții fizice și o dietă echilibrată te pot ajuta să obții maximum de la corpul tău: să scazi în greutate, să-ți de..

Talie mai subțire și abdomen tonifiat? Iată programul de antrenament perfect

Abdomenul definit, fără pic de grăsime, cu pătrățele de mușchi este țelul multor practicanți ai fitness-ului. Cu toții ne-am dori de fapt s..

Aceste exerciții cu banda elastică îți lucrează excelent corpul

Uneori este ușor să uiți cât de simplu poate fi să îți reintri în formă. Nu ai nevoie de minuni tehnologice sau de o sală ultradotată pentr..