Sport

Articole alese pentru tine

Dai examen la Poliție? Află cum să treci cu bine de proba sportivă!
Fitness la vârsta a treia
Top exerciții cu fit ball care te vor ajuta să slăbești

Mingea medicinală (fit ball) este o achiziție relativ nouă în industria fitness și mulți practicanți sunt încă nesiguri în legătură cu ce ..

Provocare de 30 de zile: tonifiere totală

Brațe mai conturate, abdomen plat, fese ferme și picioare frumos definite. Acestea vor fi atributele siluetei tale peste numai o lună. Singura cond..

Mituri explicate despre activitatea fizică

Dacă ai vrut să slăbești vreodată (și cine nu a vrut…), sigur că te-ai bazat pe faptul că trebuie să ții dietă și să faci foarte multă..

Hidratează-te corect când faci sport!

Sportul, indiferent de forma sa, chiar limitat la activități modeste, de tipul jogging-ului sau mersului accelerat, ne aduce o mulțime de beneficii..

Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..

Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Dacă vrei să-ți redefinești conturul siluetei, trebuie să te apuci de făcut mișcare. Plimbările la pas domol sunt bine-venite, însă nu sunt ..

Exerciții fizice acasă pentru talie subțire

Grăsimea depusă inestetic în zona taliei este o sursă de frustrare pentru multe persoane. Un program de exerciții pentru talie va întări muscul..

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse

Pentru foarte multe femei, zona coapselor este una care poate crea multă frustrare. Pentru că este bine capitonată cu celulită, fiind locul în ca..