Sport

Articole alese pentru tine

Exerciții cu picioarele pentru abdomen plat
Spondiloza cervicala
Exemple de exerciții care ameliorează simptomatologia în spondiloza cervicală
Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Principalul motiv pentru care se acumulează kilogramele în exces, iar silueta începe să capete proporții, constă în faptul că organismul prime..

Dai examen la Poliție? Află cum să treci cu bine de proba sportivă!

Dacă îți dorești o carieră în poliție și vei susține un examen la Academia de Poliție sau la una din școlile de agenți de poliție, probab..

Fitness la vârsta a treia

Cine spune că vârsta este doar o cifră nu e familiarizat cu procesele biologice care au loc în corpul nostru. Cu trecerea anilor, trebuie să acor..

Top exerciții cu fit ball care te vor ajuta să slăbești

Mingea medicinală (fit ball) este o achiziție relativ nouă în industria fitness și mulți practicanți sunt încă nesiguri în legătură cu ce ..

Provocare de 30 de zile: tonifiere totală

Brațe mai conturate, abdomen plat, fese ferme și picioare frumos definite. Acestea vor fi atributele siluetei tale peste numai o lună. Singura cond..

Mituri explicate despre activitatea fizică

Dacă ai vrut să slăbești vreodată (și cine nu a vrut…), sigur că te-ai bazat pe faptul că trebuie să ții dietă și să faci foarte multă..

Hidratează-te corect când faci sport!

Sportul, indiferent de forma sa, chiar limitat la activități modeste, de tipul jogging-ului sau mersului accelerat, ne aduce o mulțime de beneficii..

Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..