Sport

Articole alese pentru tine

Exercitii cardio pentru acasa
5 exerciții cardio pentru acasă
Cele mai bune brățări fitness din 2020
Top 5 exerciții de slăbit acasă

Orice program de slăbire eficient trebuie să includă și un tip de activitate fizică. Dacă îți dorești să scazi în greutate și nu ai timp s..

Ce s-a întâmplat cu cel mai musculos copil din lume și cum arată acum?

De-a lungul timpului, o mulțime de copii cu performanțe atletice deosebite au uimit lumea întreagă. “Micul Hercule” a ajuns faimos acum 20 de ..

Tracțiunile, cum să reușești să le faci și ce beneficii aduc

Tracțiunea este un exercițiu intens care implică partea superioară a corpului. Presupune prinderea unei bare aflate deasupra capului cu ambele pal..

Exercițiile pe bicicleta statică: beneficii și exemple de antrenament

Utilizarea unei biciclete statice pentru antrenament este o metodă excelentă de a arde calorii și în același timp de a-ți întări aparatul card..

Top exerciții funcționale în opinia antrenorilor americani

Dacă ar fi să faci un singur exercițiu pentru tot restul vieții, care ar fi acela? Pentru bărbații care au puțin timp liber și care vor să se..

Fandările, exerciții simple și eficiente – Iată beneficiile lor!

Pentru a avea un stil de viață sănătos este imperios necesar să faci mișcare. Pentru a te menține în formă nu ai nevoie însă de aparate com..

Nu e niciodată prea târziu să te apuci de sport!

Beneficiile exercițiului fizic pentru toate categoriile de vârstă sunt bine cunoscute. Copiii care sunt activi fizic dobândesc obiceiuri sănătoa..

Cum să scapi de grăsimea de pe picioare

Multe persoane își doresc să reducă țesutul adipos de pe picioare. Realizarea acestui lucru implică o combinație de exerciții care tonifică m..