Sport

Articole alese pentru tine

Top exerciții cu fit ball care te vor ajuta să slăbești
Provocare de 30 de zile: tonifiere totală
Mituri explicate despre activitatea fizică

Dacă ai vrut să slăbești vreodată (și cine nu a vrut…), sigur că te-ai bazat pe faptul că trebuie să ții dietă și să faci foarte multă..

Hidratează-te corect când faci sport!

Sportul, indiferent de forma sa, chiar limitat la activități modeste, de tipul jogging-ului sau mersului accelerat, ne aduce o mulțime de beneficii..

Ce mănânci înainte de antrenament?

Practicanții de fitness și alte sporturi caută permanent să-și îmbunătățească performanțele. O nutriție optimă îți poate ajuta corpul s..

Exerciții fizice care te ajută să arzi un număr mare de calorii

Dacă vrei să-ți redefinești conturul siluetei, trebuie să te apuci de făcut mișcare. Plimbările la pas domol sunt bine-venite, însă nu sunt ..

Exerciții fizice acasă pentru talie subțire

Grăsimea depusă inestetic în zona taliei este o sursă de frustrare pentru multe persoane. Un program de exerciții pentru talie va întări muscul..

Exerciții care te scapă de grăsimea de pe coapse

Pentru foarte multe femei, zona coapselor este una care poate crea multă frustrare. Pentru că este bine capitonată cu celulită, fiind locul în ca..

Exerciții pentru picioare tonifiate

Să faci exerciții pentru picioare acasă este probabil mult mai ușor decât crezi. Nu ai nevoie de aparatură sofisticată specifică sălilor de f..

Alternative la alergat: patru tipuri de mers pentru un corp tonifiat

Nu-ți place să alergi? Nici nu-i musai. Poți recurge la alte metode pentru a-ți menține silueta. O alternativă perfectă la alergare poate fi ch..