Retete cu Carne

Articole alese pentru tine

Lipie cu pui și legume
Pulpe de pui cu pere
Salată de pui cu fructe

Cine ar fi crezut că poți avea fructe într-o salată cu piept de pui și întreg preparatul să aibă și un gust delicios? Pentru cei care se înd..

Pui cu smochine

Atunci când ai poftă de ceva dulce, exotic, însă și vrei să ai parte și de o masă sățioasă și nutritivă, puiul cu smochine poate fi o ale..

Frigărui grecești

Frigăruile grecești sau souvlaki reprezintă una dintre cele mai populare rețete mediteraneene cu carne.  Sunt ușor de pregătit, au puține calo..

Mazăre cu piept de pui

Carnea de pui și mazărea fac o pereche perfectă. Puiul are un nivel scăzut de grăsimi, iar mazărea este una dintre cele mai sănătoase legumino..

Cotlet de miel la grătar

În tradiția noastră, Paștele este de neconceput fără friptură de miel. Tocmai de aceea, te invităm să o treci și anul acesta pe lista delica..

Chiftele din curcan și cartofi dulci

Carnea de curcan este o sursă importantă de proteine, are puține calorii și este indicată atunci când vrei să adopți un stil de viață săn�..

Curcan cu fasole rosie

Carnea de curcan este una dintre cele mai sanatoase, cu un continut caloric scazut si saraca in grasimi. Comparativ cu carnea de pui, carnea de curcan..

Piept de pui cu menta

Reteta este inspirata din bucataria turceasca si aduce o savoare si un gust interesante. Bogata in vitamine si minerale, reteta poate fi o alegere ide..