Remodelare Corporala

Articole alese pentru tine

Remodelare corporala - liposuctie
Operația de liposucție și riscurile pe care le implică
Chirurgie estetica
Chirurgia estetică și remodelarea corporală
Fara celulita
Salut vacanță! Adio celulită!

Căldura te toropește, visezi cu ochii deschiși la o plajă cu nisip ca pudra de talc, la un mojito cu gheață, un șezlong confortabil și o carte bună pe..

Ghid complet de tehnici de remodelare corporală

Dacă visezi la o siluetă frumos sculptată, ia în calcul cât se poate serios opțiunea metodelor de remodelare corporală. Asta mai ales dacă nu ai dispo..

Lipoaspirația: mituri, adevăruri, recomandări

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești aspectul fizic și depozitele adipoase pur și simplu nu dispar numai cu ajutorul sportului sau dietei, poți lua î..

Cum scapi de colacei: noi tehnologii care „topesc” grasimea de pe abdomen

Grasimea de pe abdomen este unul dintre cele mai problematice tesuturi adipoase. Este foarte greu de combatut, daca nu faci sport si nu tii cure de sl..

Lipoaspiratia, o solutie pentru slabirea rapida?

Daca iti doresti sa slabesti, cu siguranta esti bombardat mereu cu mesaje atractive care iti promit o silueta de invidiat cat ai bate din palme. Te-ai..

Cand si de ce e indicata liposuctia – interviu Dr. Rodica Crutescu

Problema depozitelor inestetice de grasime este una extrem de apasatoare pentru tot mai multe persoane. Si aceasta pentru ca, in zilele noastre, incre..

Julia Jianu, adepta metodelor de remodelare a siluetei

Pe Julia Jianu o cunoastem de cand trupa Exotic facea furori printre tineri. De atunci a trecut ceva timp, dar Julia a ramas aceeasi femeie frumoasa s..

Masajul anticelulitic – ferm si direct

Am auzit de nenumărate ori diverse informații despre masajul anticelulitic. Poate că a devenit deja o banalitate sau poate că auzim atât de multe lucr..