Cum scapi de colacei: noi tehnologii care „topesc” grasimea de pe abdomen

Timp estimat de citire2 minute, 11 secunde

Grasimea de pe abdomen este unul dintre cele mai problematice tesuturi adipoase. Este foarte greu de combatut, daca nu faci sport si nu tii cure de slabire. In cazul in care nu ai timp sa mergi constant la sala si sa urmezi diete stricte, mai ai o sansa: tratamentele de ultima generatie.

Ti-ai propus ca vara aceasta sa te simti increzatoare si in largul tau pe plaja, dar ai programul mult prea aglomerat pentru a te ocupa de sculptarea siluetei? Tehnologia in domeniul esteticii non-invazive a evoluat atat de mult, astfel incat, chiar daca nu faci sport frecvent, iti poti remodela conturul corpului intr-un mod relaxant si, cel mai important, in scurt timp.

Dintre tehnologiile de ultima generatie, doua sunt disponibile si in Romania. Vorim de „Clatuu” si „Scizer”. Prima remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural celulele de grasime. Nu-ti fie frica, nu vei simti niciun fel de disconfort.

Cand se vad efectele

Sistemul controlat de racire al „Clatuu” are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, asa cum este cel din zona lombara, brate sau zona deasupra genunchilor, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii. Practic, odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Talie mai subtire cu ultrasunete

„Scizer”, pe de alta parte, foloseste tehnologia cu ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) si este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri. Aceasta are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea si transmiterea in mod controlat a caldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm. Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri. Dupa o sesiune de o ora, se pot pierde intre 2 si 5 cm in talie. In urma acestui tratament se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea in cauza fiind metabolizata.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) a fost descoperit in vederea tratarii anumitor tipuri de cancere si este o tehnologie noua pentru abordarea extracorporala, fara incizii ale tegumentului.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate