Vedete din Romania

Articole alese pentru tine

Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”
Horia Brenciu: „Mănânci cât să nu te saturi și faci sport o oră pe zi”
Carmen Brumă și secretele unui corp perfect

Carmen Brumă este o femeie care şi-a clădit cariera cu mult efort şi pasiune, fiind cunoscută mai ales datorită implicării în promovarea de ac..

Teo: „Operația de micșorare a stomacului mi-a salvat viața”

În urmă cu șase ani, Teo Trandafir a apelat la ajutorul medicilor pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus. Îndrăgita prezentatoare de te..

Irina Reisler și povestea celor 50 de kilograme pierdute

Pe Irina Reisler o cunoaștem de la televizor. A realizat mult timp emisiuni la Pro TV, Acasă TV, TVR 1 și altele. De mai bine de 10 ani lucrează p..

MasterChef X 3 Sănătate în farfurie

Pasiunea pentru gătit și gusturi rafinate a adus împreună trei personalități diferite într-unul dintre cele mai de succes show-uri culinare de ..

Minelli: „Îmi ascult corpul, cred în echilibru”

Despre Minelli nu se știu prea multe, însă, cu siguranță este artista care se bucură de unul dintre cele mai mari boomuri muzicale datorită pie..

JO: „Nu cred în tipare, acceptă-te așa cum ești!”

Cântăreața Jo, pe numele adevărat Ioana Anuţa, este vedeta de pe coperta noastră şi suntem onorați că ne-a acceptat invitaţia. De ce Jo? Pen..

Ami: „Imperfectiunile ne fac autentici”

Ami spune vorbe minunate nu doar pe note, ci si atunci cand raspunde la interviuri. Andreea Ioana Moldovan este fara doar si poate una dintre cele mai..

Iuliana Pepene, prezentatoare TV: „Aleg intotdeauna deserturi pe baza de fructe”

Ne incepem diminetile cu ea! Iuliana Pepene, alaturi de Mircea Ivan, prezinta Observatorul Matinal la Antena 1. Iuliana este o femeie frumoasa, poziti..