Geanina Ilieș: “Îmi place foarte mult ciocolata, dar nu înseamnă că o mănânc zilnic”

Timp estimat de citire3 minute, 10 secunde

Pe Geanina Ilieș o știm de la pupitrul știrilor sau din competiția din „Ferma – un nou început”, difuzată pe Pro TV.  Ulterior, frumoasa prezentatoare a devenit „pețitoare” într-una dintre cele mai urmărite emisiuni, „Gospodar fără pereche”.  Dincolo de activitatea publică, Geanina și-a clădit un business în domeniul frumuseții, deținând un salon în care femeile se pot relaxa și își pot face diverse proceduri de înfrumusețare și masaje.   

Îndrăgita Geanina Ilieş ne-a povestit multe despre viaţa ei de acum, dieta pe care o respectă, ritualul de îngrijire, dar și despre preocuparea ei continuă pentru sport și echilibru.

Slab sau Gras: Ce înseamnă pentru tine un stil de viață sănătos?

Geanina Ilieș: Pentru mine, un stil de viață sănătos înseamnă să depășești anumite obiceiuri dăunătoare. Când te obișnuiești să te odihnești îndeajuns, să mănânci sănătos și să faci sport, cred că ești pe drumul cel bun.

Ești o persoană mereu cu zâmbetul pe buze. Cum reușești să-ți menții o stare de spirit atât de bună?

Starea de spirit influențează ceea ce ești și ceea ce faci. M-am autoeducat de-a lungul timpului să gândesc pozitiv, indiferent de situația în care mă aflu. Sunt mici trucuri cu care ne putem juca. Eu, spre exemplu, îmi iau o energie bună și după ce ies de la ora de gimnastică. Faptul că sunt organizată sau că sunt recunoscătoare pentru tot ce am și ce fac azi, contează foarte mult.

Cum crezi că te percepe lumea? Care consideri că sunt atuurile tale? Dar defectele?

Sunt un om normal, o femeie normală și cred că cei din jur mă percep exact cum mă simt și eu: plăcută, haioasă și empatică. Poate mult prea sensibilă câteodată și, la fel ca oricare dintre noi, am și eu momentele mele în care sunt recalcitrantă. Cred că unul dintre defectele mele este faptul că mă apuc de multe lucruri în același timp, sunt ambițioasă (și poate ușor încăpățânată) să le duc pe toate la capăt, iar uneori ajung în pragul în care sunt prea obosită ca să ajung la linia de finish cu tot ce mi-am propus.

Care este modelul tău în materie de frumusețe feminină?

În general apreciez femeile puternice, inteligente, care lasă ceva în urma lor. Cele pe care le voi exemplifica sunt unele dintre cele mai frumoase și talentate femei: Anastasia Soare și Jane Fonda. Pentru mine, ele două sunt un exemplu!

Cum arată o zi obișnuită din viața ta?

Nicio zi nu este la fel. În fiecare zi fac ceva diferit. Filmări, copil, cumpărături, școală, sală, business, interviuri, ședințe foto și familie. Sunt o femeie care are grijă și de familie, și de copil, și de omul iubit, și de job.

Cum reușești să îți menții silueta? Te abții de la anumite „alimente interzise”?

În general, am doar mese regulate. Încerc să iau micul dejun cu foarte puţine grăsimi, la o oră după ce mă trezesc, astfel ard caloriile pe tot parcursul zilei. Ocolesc mâncărurile de la fast-food, consum cât mai multe fructe, chiar şi confiate, şi beau cel puţin 2 litri de apă pe zi. Ce-i drept, micile păcate alimentare vin şi pleacă, nu fac un caz din asta. Nu mi-am chinuit niciodată organismul, nu îi interzic să consume, spre exemplu dulciuri, atunci când îmi cere. Niciodată nu exagerez în consumarea unor alimente păcătoase. Recunosc, îmi place foarte mult ciocolata, dar asta nu înseamnă că o mănânc zilnic.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate