Antrenament functional pentru pierderea in greutate

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Exercitiile fizice practicate constant pot fi de mare ajutor in orice program de slabit, alaturi de o dieta cu putine calorii, bineinteles. Exercitiile de tip functional acitveaza mai multe grupe musculare in acelasi timp si multe dintre ele au si o component cardio pronuntata.

Descopera un antrenament eficient, care arde un numar crescut de calorii, alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. Poti obtine rezultatele pe care ti le doresti chiar si acasa.

Antreneaza-te odata cu el sau inspira-te din video pentru a-ti crea propriul program de exercitii. Vei vedea cum sa executi corect miscarile, pentru a beneficia la maximum de efectul de ardere a caloriilor si a evita accidentarile. 3, 2, 1 Start!

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate