Trucuri care te ajuta sa slabesti

Timp estimat de citire:

0 minute, 48 secunde

Multe dintre persoanele care încearcă să slăbească se împotmolesc undeva pe parcursul călătoriei către silueta de vis. De aici și frustrarea, pierderea încrederii în capacitățile de autocontrol și descurajarea unor viitoare demersuri pentru scăderea în greutate.

Descoperă cum poți evita acest scenariu! Identificăm cele mai frecvente motive ale eșecurilor în diete, dar și care sunt cele mai importante reguli de respectat pentru a duce la capăt cu succes un plan de slăbire alături de dr. Elena Țambrea, medic nutriționist în cadrul Clinicii KiloStop, din București. Este specializată în mâncat emoțional, mese dezordonate, dependența de dulciuri și ne spune ce putem face pentru a prelungi senzația de sațietate și cum să ne astâmpărăm foamea, dar și poftele alimentare. De asemenea, ne explică rolul motivației și ne învață cum s-o menținem până când ne atingem scopul.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate