Carmen Brumă și secretele unui corp perfect

Timp estimat de citire:

2 minute, 29 secunde

Carmen Brumă este o femeie care şi-a clădit cariera cu mult efort şi pasiune, fiind cunoscută mai ales datorită implicării în promovarea de activități destinate unui stil de viață sănătos. Este frumoasă, sănătoasă, suplă și talentată, duce o viață echilibrată și, prin programele de slăbit pe care le-a lansat, ajută foarte multe persoane să lupte cu kilogramele în plus.

Află care sunt secretele ei pentru un corp perfect, cum arată o zi din viața ei și mule altele din interviul pe care ni l-a acordat.

Slab sau Gras: Ce înseamnă pentru tine un stil de viață sănătos?

Carmen Brumă: Acest concept a fost simplificat în ultima vreme în mentalul colectiv și a ajuns să însemne doar alimentație și sport, dar el implică mai mult de atât. Pentru mine reprezintă o stare de echilibru între interior și exterior, o armonie între planurile vieții și o preocupare permanentă pentru dezvoltare personală.

Ne poți spune un top al regulilor tale când vine vorba de un stil de viață sănătos?

  • Nu există nu am timp, ci îmi fac timp.
  • Locul în care voi trăi toată viață este corpul meu, deci îl respect și am grijă de el prin alimentație, sport, confort psihic și emoțional.
  • Sportul nu este un moft, face parte din „igiena personală”. A face sport este egal cu a te spăla pe dinți.
  • Cura de slăbire nu este un mod de viață, este doar începutul unui nou stil de viață, o perioadă în care conștientizezi greșelile și nevoile tale și modifici obiceiurile negative.

Ce înseamnă să ai o greutate ideală? Cum ar trebui să ne raportăm la acest standard?

Eu nu cred în formulele de calcul a greutății ideale. Poți să arăți, să te simți bine și să fii sănătos și la o greutate care nu se încadrează în tabelele care de obicei nu iau în calcul masa musculară, de exemplu. Cred că ar trebui să avem grijă la circumferința taliei și în rest oglinda, analizele medicale și felul în care ne simțim ar trebui să fie reperele corecte.

Obișnuiești să faci foarte mult sport în aer liber, dar acum vremea nu este tocmai prietenoasă. Unde îți vei muta „activitatea”?

Activitatea mea sportivă se desfășoară în proporție de 95% afară sau în casă. La sală merg foarte rar, de obicei atunci când ninge sau e gheață pe jos. Am alergat inclusiv la minus 10-15 grade. Nu recomand însă nimănui să facă asta brusc, ci treptat și doar dacă nu există probleme medicale incompatibile cu temperaturile scăzute.

Cât timp acorzi sportului?

4-5 zile pe săptămână dintre care trei de alergare și două antrenamente în casă de tipul celor incluse în programele mele „Supersilueta de plajă by carmen Brumă” și “3S sănătoasă, suplă, sătulă”.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate