JO: „Nu cred în tipare, acceptă-te așa cum ești!”

Timp estimat de citire2 minute, 43 secunde

Cântăreața Jo, pe numele adevărat Ioana Anuţa, este vedeta de pe coperta noastră şi suntem onorați că ne-a acceptat invitaţia. De ce Jo? Pentru că este „răpitor” de frumoasă, carismatică, tonică şi fresh, atuuri pe care Slab sau Gras pune mult preț.

Jo a devenit cunoscută în urmă cu mai mulţi ani, în urma participării cu succes la concursul X Factor. Și-a dedicat copilăria și adolescența muzicii, pentru a ajunge astăzi o femeie și o artistă admirată şi iubită de către oamenii care îi ascultă muzica. Până la urmă, asta înseamnă să muncești pentru visul tău, nu? Să vedem ce ne spune chiar ea.

Slab sau Gras: Pentru cine nu știe, ce a mai făcut Jo în ultima perioadă?

Jo: Am lansat de curând o piesa nouă, care se numește „Răpitor”. E o piesă de suflet cu un mesaj puternic. În clip apar alături de prietenul și iubitul meu, Juno. Am stat mult în studio în ultima vreme și am început să mă implic tot mai mult în sesiunile de scris piese. Am intrat totodată într-un program de slăbit și sport și cam așa se împarte viața mea.

Ce e dincolo de proiectul Jo? Ce diferență este între Ioana Anuța și Jo?

Niciuna. Cred ca e important să fii sincer și să fii tu în muzica ta. În lumea asta artistică cei care nu sunt sinceri nu ajung prea departe, pentru că pe oameni nu îi poți păcăli. Cred cu tărie că trebuie să fie autenticitate și să lași publicul să te cunoască așa cum ești tu.

Dacă ai lua-o de la capăt, ce ai face diferit?

Probabil aș munci de zece ori mai mult, aș citi de zece ori mai mult, mi-aș asculta inima mai mult.

Cum crezi că te percepe lumea? Care crezi că sunt atuurile tale? Dar defectele?

Mă întreb uneori cum sunt percepută de oameni, dar cred că asta depinde foarte mult de cei din jurul meu. Pot fi foarte de treabă, cum pot fi și mai puțin de treabă dacă e cazul. Sunt o persoană iubitoare și  implicată. Mă dedic pe deplin oamenilor, proiectelor, situațiilor în care mă implic. Pe de altă parte, sunt o persoană posesivă, geloasă, dar lucrez cu mine la asta și sper să reușesc să mă schimb.

Ce nu știu oamenii despre tine?

Cât de mult îmi place să călătoresc și să gătesc!

Care este modelul tău în materie de frumusețe feminină?

Rihanna. Îmi place de când sunt mică. Atât profesional, cât și fizic. Mi se pare că are o combinație perfectă între feminin și „badass”.

Ești tot timpul veselă și plină de energie. Unde te ascunzi atunci când obosești?

Într-o cabană la munte, acasă cu prietenii la un vin și un joc de societate sau pe o plajă pustie. Îmi place să îmi acord timp mie și să mă conectez cu mine. Mă ajută mult călătoritul în aspectul ăsta și îmi place să fiu înconjurată de prietenii mei atunci când obosesc.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate