O reteta delicioasa si dietetica de la Iuliana Marciuc

Timp estimat de citire1 minut, 0 secunde

Talentata si mereu apreciata de public, Iuliana Marciuc este una dintre cele mai iubite prezentatoare, avand o cariera impresionanta in televiziune. Pasionata de arta culinara, a fost de acord sa ne impartaseasca una dintre retetele preferate, pe care a inclus-o si in meniul restaurantului ei, Dov Cafe (www.dovcafe.ro).

“Dupa iarna asta urata am inceput sa ma pregatesc de… tricouri cu manecuta scurta. Asta inseamna brate lucrate si abdomen plat. Deci multe ore la sala de aerobic si multa grija la meniul zilnic. Supa pe care o propun este si foarte usor de preparat, si cu putine calorii. De foarte multe ori este singurul preparat pentru masa mea de pranz, fiind satioasa”, afirma Iuliana Marciuc.

Supa de mazare (4 portii)

– 500 g mazare uscata
– o ceapa mare uscata
– 3 catei usturoi
– 3 morcovi
– 2 codite telina
– 2 litri supa pui
– 100 g unt  
– o lingurita smantana
– patrunjel
– crutoane

Ceapa, usturoiul, morcovii si telina se trag prin unt. Se adauga supa de pui si se fierbe aprox. 30 min. Cand este gata se da prin blander. Se pune in castroane si se adauga smantana (obligatoriu light) si patrunjelul. Se serveste cu crutoane.

Stefan Stan

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

  1. eu spune:

    intr-adevar f light. in afara de smanatna ( obligatoriu light ) restul sunt fara calorii- untul si mazarea uscata