Minelli: „Îmi ascult corpul, cred în echilibru”

Timp estimat de citire2 minute, 9 secunde

Despre Minelli nu se știu prea multe, însă, cu siguranță este artista care se bucură de unul dintre cele mai mari boomuri muzicale datorită piesei “Mariola”, care a devenit hit internațional. Dar cine este Minelli, vocea care a ajuns pe primul loc în topuri? Este cântăreață, compozitoare și textieră, o artistă completă și complexă.

Luisa Luca, pe numele ei real, este originară din Slobozia și a făcut parte din trupa Wassabi. În prezent are semnate cinci piese pe radio, patru compuse pentru alți artiști: “Touch me” – cântată de Antonia, “Fire to my heart” – Marco & Seba, “Paradise” – PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli și “Addicted” – Sickotoy. Despre toate acestea, dar și despre secretele unui trup tonifiat, am vorbit cu noua revelație a peisajului muzical românesc, un om natural și modest, dincolo de succesul care ne copleșește până și pe noi.

Slab sau Gras: Hola, tu te llamas…? Cine este Minelli… pentru cei care nu ştiu încă?

Minelli: O artistă cu mulți ani de muzică în spate, care compune atât pentru ea, cât și pentru alți artiști din România, dar și din străinătate, și care vrea să aducă tot mai multă muzică în fața oamenilor.

Mariola a devenit hit internaţional! Felicitări! Tu de câte ori ai auzit acest refren în ultima vreme?

Mulțumesc! L-am auzit de foarte multe ori și asta nu face decât să mă bucure, mai ales că toți oamenii cu care mă întâlnesc îmi spun: „Aud piesa asta peste tot, continuu, fie că mă duc la magazin, la sală, la benzinărie, la mare etc.”

Piesa are 13 milioane de vizualizări pe YouTube şi e pe primul loc în căutările pe Shazam. Pe scurt, care este povestea din spatele succesului?

Cred că în spatele oricărui succes muzical stau multe zile/seri de muncă în studio, răbdare, perseverență. Și în cazul acesta a fost la fel, lucrând mult am reușit să scriu piesa care a ajuns pe buzele tuturor.

Fără nicio modestie, eşti noua revelaţie a muzicii româneşti. Ce părere ai despre faptul că mulţi nu ştiau că persoana din spatele acestei piese este un artist din România?

Este clar un compliment și mă bucur că după atâția ani de lucrat prin studiouri, de lansat piese, a ieșit una care a atins un public mai larg. Mă bucur de ce se întâmplă, sunt recunoscătoare.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate