Retete video

Articole alese pentru tine

Chiftele din creveți cu pătrunjel și mozzarella
Creveți cu pastă de avocado și castraveți
Turtă de cartof umplută cu mozzarella și ceapă verde

Majoritatea cartofilor sfârșesc prin a ajunge prăjiți, copți sau făcuți piure. Oarecum nedrept dacă stăm să ne gândim că din cartofi putem..

Vânătă umplută cu legume, feta și mozzarella

Când spunem vinete ne gândim în primul rând la salata de vinete sau, cel mult, la vinete pane. Cei care mergeți în vacanță în Grecia sau Turc..

Sandwich din cartof cu umplutură de ciuperci, măsline și brânză gouda

Când vine vorba de mâncare, românii nu concep nicio masă fără pâine. Obiceiul ăsta face din noi cei mai mari consumatori de pâine din Europa ..

Dressing de avocado ranch

Farmecul acestui dressing este ca merge consumat atât în salate cât și ca sos pentru cartofii prăjiți. Nu este greu de preparat, iar pentru real..

Dovleac la cuptor

Parcă niciun desert nu are farmec toamna cum are dovleacul copt în cuptor. Pentru rețeta de astăzi avem nevoie de dovleac pentru copt, unt, zahăr..

Salată de paste cu măsline și bulgări de mozarella

În general, pastele reci nu au niciun farmec. În general da, în particular, adică în cazul de față, nu. Pentru salata de paste avem nevoie, evi..

Salată rusească

Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nu este nimic rusesc în salata rusească. Dar asta nu înseamnă că nu este una dintre cele mai bun..

Salată de legume la cuptor

Când spui salată de legume te gândești la diverse legume proaspete, amestecate într-un bol și servite eventual lângă un preparat din carne. Sa..