Salată de ridichi cu mango și grapefruit

Timp estimat de citire1 minut, 9 secunde

Dacă s-ar da un premiu pentru cea mai fresh salată, salata de ridichi cu mango șl grapefruit ar câștiga detașat. Pentru preparare aveți nevoie de ridichi, un mango, un grapefruit, o lămâie, o legătură de pătrunjel, sare și piper. Începeți prin decojirea fructelor și tăierea lor în bucăți potrivite. Ridichile le puteți felia sau le puteți tăia cât mai mărunt posibil. Stoarceți lămâia și păstrați sucul pentru a-l adăuga peste compoziția finală.

Amestecați fructele și legumele într-un bol. Peste ele presărați puțină sare și puțin piper. Adăugați apoi pătrunjelul mărunțit și la final sucul de lămâie. Recomandăm ca sarea, piperul și sucul de lămâie să fie adăugate treptat, după gust. Înainte de servire țineți salata la frigider timp de o oră. Pentru confortul digestiv este bine să aveți în casă o cutie de Gastrocalmin. Gastrocalmin este un supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile cu gust de mentă, dedicat persoanelor cu sensibilitate digestivă. Este recomandat și în cazul stărilor provocate de creșterea acidității gastrice, dar și în urma exceselor alimentare. Pentru mai multe detalii accesați link-ul următor: https://www.catena.ro/medicamente/afectiuni-gastrointestinale/gastrocalmin-naturalis-30-comprimate-masticabile

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate