Salată de legume la cuptor

Timp estimat de citire1 minut, 0 secunde

Când spui salată de legume te gândești la diverse legume proaspete, amestecate într-un bol și servite eventual lângă un preparat din carne. Salata aceasta este diferită deoarece legumele vor ține loc și de garnitură, și de fel principal.

Pentru salată avem nevoie de roșii cherry, ardei gras, vânătă, morcovi, zuchinni, cartofi pentru cuptor, ceapă, usturoi și pătrunjel. Pentru dressing avem nevoie de ulei de măsline, oțet de mere, muștar, miere, sare, piper și ierburi aromatice.
Modul de preparare este simplu. Tăiați legumele în bucăți măricele și stropiți-le cu ulei de măsline, sare și piper.
Puneți legumele într-o tavă și băgați-o la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 30-40 de minute.
Între timp amestecați muștarul cu uleiul de măsline, oțetul de mere, mierea și ierburile aromatice și frecați-le până când devin sos. Știți că legumele sunt gata în momentul în care furculița intră ușor în cartofii sau morcovii din tavă. La servire puneți dresingul peste legume și presărați puțin pătrunjel proaspăt tocat.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate