Salată de paste cu măsline și bulgări de mozarella

Timp estimat de citire1 minut, 2 secunde

În general, pastele reci nu au niciun farmec. În general da, în particular, adică în cazul de față, nu. Pentru salata de paste avem nevoie, evident, de paste sub formă de melci spiralați, roșii cherry, măsline, ceapă, ardei iute, mozzarella, ulei de măsline, oțet de vin roșu, praf de usturoi, zahăr brun, zeamă de lămâie, ierburi aromatice, semințe de ardei iute, sare și piper.

Fierbeți pastele și clătiți-le bine sub jet de apă rece. Apoi într-un bol amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, sucul de lămâie, zahărul, ierburile aromatice și semințele de chili. Amestecați compoziția până când zahărul se topește. Peste sosul rezultat puneți pastele fierte și răcite. Puneți câte puțin și amestecați în așa fel încât sosul să se îmbibe în toate. Apoi adăugați măslinele tăiate, ardeiul iute și ceapa tăiată mărunt. Amestecați din nou și la final puneți peste compoziție roșiile cherry și mozzarella. Ornați cu vlăstarii de ridichi și gata, salata este pregătită pentru servit.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate