Chiftele din creveți cu pătrunjel și mozzarella

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

Copilăria noastră a fost marcată de celebrele chiftele de porc, în care de cele mai multe ori puneam mai multă ceapă și usturoi decât carne tocată. Din fericire, în ultima perioadă “tocătura” pierde din ce în ce mai mult teren, locul ei fiind luat de ingrediente precum creveții.

Pentru a face chiftele cu creveți nu ai nevoie de școală de bucătari. Ai nevoie de puțină răbdare și de următoarele ingrediente: creveți decorticați, mozzarella rasă, maioneză, făină, pătrunjel, ulei de măsline, lămâie pentru suc, sare, piper, usturoi și un ou. Primul pas constă în tocarea măruntă a creveților. Apoi urmează mixarea lor cu mozzarella, oul, pătrunjelul tocat și maioneza. Condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Pentru a se lega compoziția presărați făina până când obțineți consistența dorită. Din compoziția rezultată faceți chiftelele și coaceți-le într-o tigaie cu puțin ulei. Pentru dressing aveți nevoie de maioneză, usturoi pisat și zeama de lămâie. Amestecați-le până când obțineți o pastă. Dacă vă place ca dressingul să fie mai legat, îl puteți băga la frigider pentru zece, cincisprezece minute.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate