Salată rusească

Timp estimat de citire0 minute, 59 secunde

Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nu este nimic rusesc în salata rusească. Dar asta nu înseamnă că nu este una dintre cele mai bune salate pe care le-am mâncat vreodată.

Pentru salata rusească avem nevoie de cartofi, morcovi, fasole verde, mazăre, ananas, câteva frunze de salată, vlăstari de ridichi, maioneză, sare și piper. Pentru început tocați cartofi în cubulețe de mărimi potrivite, iar fasolea verde în bucăți mici. Puneți la fiert o oală cu apă în care adăugați puțină sare. În clipa in care apa începe să fiarbă adăugați, pe rând, legumele. Țineți în apa fiartă, preț de două minute, mazărea, fasolea și morcovii. Cartofii vor sta 4 minute, pentru că rolul apei nu este să fiarbă legumele, ci doar să le oparească. După ce ați opărit legumele, puneți-le într-un bol și amestecați-le cu bucățile de ananas. Adăugați sarea, piperul și apoi maioneza. Omogenizați bine și puneți compoziția la frigider pentru 20 de minute. Preparatul se servește pe frunze de salată proaspătă, ornat cu vlăstari de ridichi.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate