Branza feta la cuptor sau feta Saganaki

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Branza feta la cuptor sau feta Saganaki cum mai este cunoscuta, este un aperitiv grecesc foarte popular. Pentru prepararea lui aveti nevoie doar de cateva ingrediente si de maximum 20 de minute de munca. Pentru feta Saganaki va trebuie branza feta, cateva rosii cherry, ceapa, oregano, ardei gras si iute, piper si, nu in ultimul rand, ulei de masline.

Pentru a reduce din timpul de preparare este bine sa preincalziti cuptorul. Adica, in momentul in care va apucati de taiat rosiile, ceapa si ardeii, dati si drumul la cuptor.

In functie de preferinte, puteti alege sa maruntiti branza feta, sa o taiati cubulete sau chiar sa o lasati intreaga. Nu uitati ca fiind vorba despre o reteta la cuptor, trebuie sa folositi neaparat vase ceramice corespunzatoare.

Acest aperitiv delicios poate fi consumat cu paine prajita, cu bruschete sau cu lipie cu usturoi.

Pentru o digestie usoara este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul:  https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate