Uleiul de palmier, solutie pentru gatit economic

Timp estimat de citire:

1 minut, 50 secunde

Uleiul de palmier este un ulei 100% natural, bogat in vitamine, fara gust sau miros, ideal pentru prajit.

Uleiul de palmier rezista la temperaturi ridicate si ramane stabil chiar si la 230°C, in comparatie cu celelalte uleiuri care devin instabile la temperaturi de peste 170°C. Este una dintre cele mai importante caracteristici ale uleiului de palmier pentru ca permite prajirea mai rapida a produselor, ceea ce duce la o absortie mai mica de ulei. In plus, -uleiul de palmier nu se arde, nu face fum si nu se descompune in substante toxice.

Uleiul de palmier nu contine colesterol si este bogat in vitaminele A si E. Vitamina E este un antioxidant natural deosebit de puternic, care asigura protectia celulelor umane impotriva radicalilor liberi rezultati in urma metabolismului uman, a toxicitatii agentilor chimici si a poluarii mediului.

Astfel, gatitul devine o placere, iar tu te poti bucura de mancarurile preferate! Mai mult, datorita proprietatilor sale, poti sa prajesti mai multe alimente, fara sa schimbi uleiul pentru ca acesta se poate folosi la prajiri repetate, atunci cand este filtrat. Iar tu poti sa prajesti, prajesti, prajesti, de nu te mai opresti… De la cartofi prajiti, peste, snitele, chiftelute pana la cele mai pufoase gogosi sau cei mai gustosi papanasi!

Un fenomen normal la acest tip de ulei este solidificarea care se produce la temperaturi de sub 15°C, insa poate fi foarte simplu adus in stare lichida, fara a i se modifica proprietatile. Tinut cateva minute sub jet de apa calda sau incalzit putin, datorita ambalajului care permite acest lucru, uleiul de palmier redevine lichid. Pastrat la temperatura mediului ambiant de aprox. 20 – 22°C , va ramane in stare lichida.                                                           

Uleiul de palmier este ambalat in recipiente de plastic de 2, 3 si 5 litri si poate fi achizitionat din orice supermarket sau hypermarket din tara.

Mai multe detalii pe www.uleiuldepalmier.ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**u spune:

    eu il folosesc de mult timp si sunt f multumita

Politica de confidentialitate