Aerobic cu Valentina Pelinel

Timp estimat de citire:

1 minut, 15 secunde

Mult asteptatul DVD de aerobic realizat de Valentina Pelinel si antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu a fost lansat pe 25 noiembrie in Carrefour Baneasa.

 

Evenimentul a incendiat intreaga atmosfera. Cumparatorii prezenti in magazin au intalnit foarte multe vedete de calitate la un loc: Monica Tatoiu, Andreea Raicu, Maria Marinescu (cu doar 3 saptamani inainte de nastere), Cristina Rus, Dana Savuica, Dana Sota, Simona Patruleasa, Roxana Iliescu, Ileana Badiu, Mihaela Borcea, Marcel Pavel au fost doar cativa dintre cei care au tinut neraparat sa le fie alaturi Valentinei si Luminitei, declarandu-si astfel public admiratia fata de stilul lor sanatos de viata.
«”Esti asa cum vrei sa fii!”» – acesta este motto-ul care m-a ajutat intotdeauna sa ma autodepasesc. Chiar atunci cand, ca orice om, credeam ca nu pot face fata ispitei, aceste cuvinte mi-au dat curajul sa rezist si sa inteleg ca viata e frumoasa cand o controlezi tu pe ea, nu ea pe tine.” – a declarat Valentina Pelinel.

“Chiar daca toate elevele mele ma admira pentru felul in care arata corpul meu, conformatia si metabolismul primit de la natura m-au ajutat, dar a contat efortul si ambitia mea de a trai tot timpul in perfecta armonie cu corpul meu. Miscarea m-a tinut mereu departe de boli si de tentatiile alimentare. Sunt foarte mandra de Valentina si in general de toate elevele mele care o data ce au prins microbul miscarii, au reusit sa isi mentina mereu o forma fizica perfecta” – a declarat antrenoarea Luminita Nicolescu.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**a spune:

    Nu cred ca e Valentina Pelinel cea mai tare la aerobic, dar antrenoarea aia e chiar fenomen!

  2. 1**1**za spune:

    Felicitari, arati super!

Politica de confidentialitate