Exerciții Pilates pentru durerile de spate

Timp estimat de citire:

0 minute, 37 secunde
Durerile pe spate pot afecta viața oricui, împiedicându-te să desfășori activități simple. Dacă nu este vorba de o problemă patologică, exercițiile fizice pot ajuta foarte mult.
 
Pilates te va ajuta să-ți îmbunătățești postura și să tonifici musculatura care susține coloana vertebrală! Pilates este o metodă foarte potrivită pentru ameliorarea durerilor de spate, implicând musculatura profundă și mișcări atent studiate. Descoperă un program simplu și distractiv de exerciții Pilates alături de Mihaela Mutu, instructor certificat.
 
Execută exercițiile odată cu ea sau inspiră-te pentru a-ți crea propriul program. Vei începe cu o scurtă încălzire, vei continua cu antrenamentul propriu-zis și vei încheia cu o sesiune de stratching. 3,2 ,1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate