Vestimentatia pentru femeile foarte slabe

Timp estimat de citire1 minut, 19 secunde

Femeile grasute… vor sa fie mai slabe. Femeile foarte slabe… vor sa fie mai plinute. Cine ne mai intelege? Insa, nu numai femeile plinute incearca sa-si ascunda unele defecte, ci si cele slabe.
In general, multe dintre femeile slabe nu au forme tocmai rotunde, asa ca hainele foarte mulate nu sunt cea mai buna solutie. Asta nu inseamna ca trebuie sa optezi pentru pantaloni largi sau tricouri XXL. Niste pantaloni cu un numar, maximum doua mai mari sunt perfecti. Aceste haine lasa imaginatiei formele coapselor si fac picioarele sa para putin mai groase. Atentie la talia pantalonilor si a fustelor! Daca oasele coapselor sunt foarte proeminente si nu vrei sa iasa in evidenta, talia joasa trebuie evitata. Oricum revin la moda talia medie si cea inalta.

Unul dintre punctele forte ale femeilor slabe este abdomenul. Poti purta oricând un brâu care sa-ti evidentieze talia de viespe sau bluze scurte. In general, la femeile slabe, spatele pare prea osos, asa ca rochiile si maieurile fara spate ar trebui evitate. Totusi, daca ai o superba rochie de seara fara spate, poti adauga tinutei un sal subtire si problema este rezolvata.

De cele mai multe ori, femeile slabe au picioare foarte subtiri. Acesta este in general un avantaj. Chiar daca se spune ca negrul subtiaza, nu fugi intotdeauna de negrul care nu iese niciodata din moda sau de pantalonii tip tigareta, care se poarta si iarna aceasta. Cele mai potrivite alegeri sunt totusi fustele foarte scurte purtate cu jambiere groase sau fustele pâna mai jos de genunchi purtate cu cizme inalte.

Olivia Dutu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate