Tomato Plant Weight Loss, nou produs de slabit in Catena

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Pastilele de slabit cu extract de tomate, Tomato Plant Weight Loss sunt un supliment alimentar natural pentru slabit, cu rol in echilibrarea metabolismului lipidic.

Determina scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange, favorizeaza productia de insulina si inlesneste mecanismele specifice de actiune, contribuind astfel la reducerea depozitelor adipoase. De asemenea, pastilele Tomato Plant regleaza digestia prin stimularea secretiei sucurilor gastrice, reduc aciditatea si activeaza functia stomacului si a intestinelor. Prin stimularea proceselor de neutralizare a radicalilor liberi, hidrateaza si hranesc celulele epidermice reducand efectele negative ale slabirii manifestate la nivelul pielii. Produs disponibil in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. D** spune:

    sunt cele mai bune pastile de slabit la ora actuala 2012

  2. B**LA spune:

    super!!!! si asa imi plac rosiile foarte mult si iarna nu prea le gassti sau sunt dar tratate. Acum am gasit solutia. Mercic

  3. C**y spune:

    Super, acum pot sa le cumpar mai comod!

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate