Technogym, PowerBar si Freddy – sponsori oficiali ai primului Targ International de Fitness si W

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Technogym, lider in domeniul furnizariii de echipamente de fitness profesionale, PowerBar, lider mondial in nutritie, si Freddy, binecunoscutul producator italian de haine sport si casual, vor fi prezenti in cadrul primului Targ International de Fitness din Romania, in calitate de sponsori oficiali.WELLFIT, Expozitie Internationala de Fitness, Wellness si BodyCare, este primul eveniment de acest gen din Romania si se va desfasura in perioada 1-4 Octombrie, la etajul doi al centrului comercial Baneasa Shopping City.
Expozitia este una cu vanzare, mizeaza pe informare si pune la dispozitia vizitatorilor, in vederea testarii, cele mai revolutionare echipamente sportive.
          Zeci de expozanti din 9 tari vor fi prezenti in cadrul targului, cu o oferta variata de produse: echipamente si produse fitness, alimente bio-naturale, echipamente sportive (imbracaminte si incaltaminte), produse si servicii Wellness&Beauty World.
In celelalte doua zile ale expozitiei, 3 si 4 octombrie, va avea loc prima editie a Conventiei Internationale de Aerobic – WELLFIT , unde iubitorii sportului se vor putea antrena impreuna cu instructori romani de aerobic.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate