Succes pentru DTO Tellur Rally Team by Catena la Raliul Aradului 2018

Timp estimat de citire1 minut, 24 secunde

Dupa succesele si podiumurile obtinute in primele doua etape ale Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018 de la Brasov si Cluj, componentii DTO Tellur Rally Team sponsorizata de Catena, au continuat seria de victorii la Raliul Aradului, competitie ce a contat si ca etapa in FIA ERT Championship si FIA Balkan Rally Trophy.

Rezultatele obtinute la Brasov si Cluj-Napoca le-au oferit componentilor echipei DTO Tellur doza de optimism necesara pentru a aborda cu speranta unor rezultate pozitive si primul test pe macadam al sezonului.

Astfel, Raliul Aradului KIA a adus primul triumf in CNRD al lui Vali Porcisteanu dupa sase ani de la cel obtinut tot in Banat, dar la Timisoara, in 2012, si cel dintai al echipei dupa cel izbutit anul trecut, chiar la debutul sau, consemnat la Brasov.

Punctele acumulate la Arad au permis echipajului Vali Porcisteanu / Dan Dobre sa urce in fruntea ierarhiei generale a CNRD dupa trei etape, pozitie pe care si-ar dori sa o pastreze si la final de sezon. Victoria lui Vali a fost dublata de succesul echipajului Raul Badiu / Gabi Lazar, care a ajuns la a treia etapa consecutiva in care s-a impus la Clasa 9 si in Cupa Suzuki si la a doua runda consecutiva in care triumfa in competitia vehiculelor cu doua roti motrice Puncte importante in clasamentul echipelor au adus si Bogdan si Delia Nastase, care au ocupat locul secund la Clasa 11 (Grupa H), dar si Ramona Rusu si Sorin Crisan, cu un prim podium al carierei in intrecerea debutantilor, ocupand locul 3 CATENA felicita echipa DTO Tellur Rally Team si ureaza succes sportivilor in campionatul care mai are programate etapele de la Bacau (15-16 iunie), Harghita – Odorheiul Secuiesc (13 – 14 iulie), Iasi (7-8 septembrie) si Sibiu (5 – 6 octombrie).

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate