Stresul de la serviciu ingrasa

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Un serviciu stresant poate fi cauza kilogramelor in plus, potrivit unui studiu efectuat in cadrul catorva companii importante din New York.Angajatii supusi unui nivel mai ridicat de stres aveau un indice de masa corporala in medie cu un punct mai mare decat al celorlalti. Cei 2782 de angajati au fost chestionati in legatura cu dieta, activitatea profesionala si activitatile din timpul liber. Persoanele supuse unui grad ridicat de stres si nesigure in legatura cu stabilitatea locului de munca erau mai grase. La fel si cele care au afirmat ca in timpul liber se uita mai mult de doua ore pe zi la televizor. Rezultatele studiului arata ca stresul de la serviciu determina in mare masura obiceiurile nesanatoase de acasa, angajatii dorind sa se relaxeze dupa program petrecand ore in sir la televizor si consumand alimente nesanatoase.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate